Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή την απόφαση του δικαστηρίου για τον Δημήτρη Λιγνάδη που τον έκρινε ένοχο για δύο βιασμούς, η γνωστή ηθοποιός, Σοφία Παυλίδου μίλησε την Τετάρτη (13/7) στην εκπομπή «Alpha τώρα» για τη δική της περίπτωση και την καταγγελία που είχε κάνει η ίδια στο παρελθόν. 

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Λιγνάδης: Συνολική ποινή 12 χρόνια κάθειρξη για τους δύο βιασμούς

«Μπορεί η κοινωνία, όταν έκανα εγώ την καταγγελία μου, να μην ήταν έτοιμη και να μην άρχισαν από τότε να μιλάνε τα θύματα, όμως, σημασία έχει ότι έγινε αυτό, ότι σε κάποια στιγμή τα θύματα πήραν την απόφαση και μίλησαν και ότι απευθύνθηκαν στη δικαιοσύνη, πράγμα που εγώ έκανα από την πρώτη στιγμή.

Δεν θα λυνόταν η διαφορά μου στην τηλεόραση και στις εκπομπές. Απευθύνθηκα εκεί είτε ετεροχρονισμένα είτε τη στιγμή που το έκανα εγώ, σημασία έχει ότι οι υποθέσεις πάνε στη δικαιοσύνη και βλέπουμε τώρα τη δικαίωση των θυμάτων», ανέφερε η Σοφία Παυλίδου.

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι δεν σοκαρίστηκε από την απόφαση της Δικαιοσύνης για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ τόνισε πόσο σημαντικό είναι τα θύματα να μιλούν.

«Δεν μου προκαλεί σοκ η απόφαση. Πιστεύω ότι τα θύματα για να πάρουν την απόφαση να μιλήσουν, δεν είχαν στόχο να προκαλέσουν δημοσιότητα - όπως είπαν κάποιοι - γιατί ούτε που ξέρουμε τις ταυτότητες των θυμάτων, οπότε σίγουρα κάτι θα έβγαινε από όλο αυτό. Χαίρομαι πολύ που δικαιώθηκαν έστω τα δύο από τα τέσσερα. Είναι δύσκολο γι’ αυτό ο καθένας όποτε είναι έτοιμος, σημασία έχει να έρχεται η ώρα που γίνεται η καταγγελία και να σταματάει η δράση του δράστη. Όταν το καταγγέλλεις τη στιγμή που συμβαίνει, ο άνθρωπος αυτός δεν συνεχίζει να έχει την ίδια δράση και αυτό είναι πολύ σημαντικό», επεσήμανε η Σοφία Παυλίδου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA