Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος έχουν φουντώσει με την παρουσιάστρια να μην έχει κάνει όμως μέχρι στιγμής κάποια σχετική δήλωση, ενώ η αποχή της από τα social media στα οποία γενικότερα είναι πολύ ενεργή είχε κάνει τους followers της να αναρωτιούνται τι συμβαίνει.

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μετακόμισε με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ενώ φουντώνουν οι φήμες για εγκυμοσύνη

Την Τρίτη (19/7) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε Q & A μέσα από το προφίλ της στο Instagram και η ίδια αποκάλυψε το λόγο αυτή της αποχής που δεν είναι άλλος από το ότι μετακόμισε σε νέο σπίτι μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Βέβαια, όπως ήταν φυσικό, η ερώτηση για το εάν ισχύουν οι φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και μάλιστα, έγινε τόσες πολλές φορές που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να απαντήσει αν και η απάντησή της ήταν αινιγματική, μιας και ούτε το διέψευσε ούτε το επιβεβαίωσε. 

«Με συγκινείτε για το ενδιαφέρον σας. Τόσα πολλά μηνύματα αγάπης. Θα τα πούμε όλα στην ώρα τους», έγραψε η παρουσιάστρια αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι έγκυος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA