Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία από τις πιο ήρεμες και ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της φαίνεται ότι περνάει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να μετακομίσουν σε νέο σπίτι μαζί. Ετσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσε δημοσίευμα που την ήθελε να μετακομίζει μαζί με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Διαβάστε ακόμη: Full in love στη Σάμο Παναγιώταρου και Σχίζας - Τα «καυτά» φιλιά στη θάλασσα και το μήνυμα αγάπης στο Instagram

«Δεν σας έχω ξεχάσει καθόλου, συνεχίζω να σας σκέφτομαι και να σας αγαπώ! Το τελευταίο διάστημα όμως είχα μια μετακόμιση (φαντάζομαι ξέρετε τι σημαίνει αυτό). Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει αλλά είμαστε σε καλό δρόμο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σύμφωνα με το πρόσφατο ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ!, το σπίτι του ερωτευμένου ζευγαριού βρίσκεται στην περιοχή της Βούλας και μάλιστα κοντά στο διαμέρισμα της Κωνσταντίνας στο οποίο τους τελευταίους μήνες και έμενε η οικογένειά της όποτε έρχονταν στην Αθήνα από την Ρόδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν την παρουσιάστρια να είναι έγκυος, χωρίς η ίδια να έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA