Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Τρίτη (18/7) η Ιωάννα Τούνη γνωστοποίησε μέσα Instagram πως είναι έγκυος, προκαλώντας χαμό στα social media με πολλούς επώνυμους και μη να στέλνουν τις ευχές τους. Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι χρήστες που έσταξαν φαρμάκι για την influencer, αλλά η ίδια δεν το άφησε να πέσει κάτω και έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από insta story.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τέλος στις φήμες χωρισμού - Το σχόλιό του και το tag της influencer

Έτσι, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε screenshot από ένα σύντομο διάλογο που είχε με follower της, ο οποίος τη ρώτησε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. Εκείνη του προτίμησε να του απαντήσει με ερώτηση, γράφοντάς του «εσύ ποιος λες;» για να της στείλει απάντηση ο εν λόγω follower: «Ο Δημήτρης;». Τότε η Ιωάννα Τούνη δεν άφησε πολλά περιθώρια και είπε: «Συγχαρητήρια. Ο Δημήτρης είναι η σωστή απάντηση! Και σίγουρα ήθελε πολλή σκέψη και καθόλου κακία η ερώτηση σου».

Μάλιστα, η ίδια έδειξε με χιούμορ την ενόχλησή της για τα αρνητικά σχόλια και μηνύματα που έχει δεχτεί τις τελευταίες ημέρες, γράφοντας: «Έχουμε κι άλλους έξυπνους εδώ ή τελειώσαμε για σήμερα;».

Πάντως, όπως έγραψε σε άλλο insta story της, η εγκυμοσύνη την έχει δυσκολέψει μέχρι στιγμής αφού σε σχετική ερώτηση από follower της, η Ιωάννα Τούνη απάντησε: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδιαίτερα εύκολη εγκυμοσύνη, αλλά έχω ακούσει από άλλες εγκυούλες ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ζηλεύωωωωω…».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA