Μενού
  • Α-
  • Α+

Τι και αν η χώρα έχει συγκλονιστεί από την καταστροφική φωτιά που άρχισε την Τρίτη (19/7) από το Νταού Πεντέλης και έκαιγε όλο το βράδυ και συνεχίζει για δεύτερη ημέρα να καίει ανεξέλεγκτη, viral στα social media την τελευταία ώρα έχει γίνει η κίνηση της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Instagram που έβαλε τέλος στα σενάρια χωρισμού.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Τα δάκρυα και η πρώτη φωτογραφία με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη μόλις έμαθε ότι είναι έγκυος

Οι φήμες χωρισμού φούντωσαν ακόμη περισσότερο, όταν η influencer ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram, χωρίς να αναφέρεται καθόλου στον σύντροφό της. Μάλιστα, την ώρα που εκείνη αποκάλυπτε την εγκυμοσύνη της εκείνος δημοσίευε στον δικό του λογαριασμό το ηλιοβασίλεμα γεννώντας έτσι περισσότερα ερωτηματικά για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Ωστόσο ακολούθησε το μακροσκελές μήνυμα της καλής τους φίλης Δήμητρας Αλεξανδράκη η οποία μεταξύ άλλων ευχόταν τόσο στην Ιωάννα Τούνη όσο και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου να υποδεχτούν με το καλό το μωράκι τους. Σε αυτή λοιπόν την ανάρτηση ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε και την πρώτη δημόσια αντίδραση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη.

«Ά, ρε ζωή μου είσαι πολλά. Χρόνια φίλη μου» έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Δήμητρα Αλεξανδράκη να του απαντά, «Να είμαστε καλά, να έχουμε υγεία, καρδιές γεμάτες με αγάπη και μη φοβάσαι τίποτα. Τώρα ξεκινάει η ζωή. Αφέσου στην αγκαλιά της νεράιδας σου και απολαύστε το ταξίδι χωρίς να σας ενδιαφέρει τίποτα άλλο».

Όλα τα παραπάνω φαίνεται πως ανήκουν ωστόσο στο παρελθόν, καθώς το ζευγάρι είναι μαζί και αγαπημένο, κάτι που φάνηκε και από το γεγονός ότι οι δυο τους έκαναν ξανά follow ο ένας τον άλλον στο Instagram. Μάλιστα η Ιωάννα Τούνη έκανε tag τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην ανάρτηση που ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.