Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγικές ώρες για την τραγουδίστρια Ρένα Κουμιώτη, αφού, σύμφωνα με την Espresso, έφυγε στα ξαφνικά από τη ζωή ο γιος της, Νίκος Σαββίδης, από ανακοπή καρδιάς, ενώ λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει η ίδια και δεν της επιτρέπουν συγκινήσεις, δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στην κηδεία του στο παρεκκλήσι του κοιμητηρίου του Ελληνικού.

Διαβάστε ακόμη: ΕΡΤ: Παραιτήθηκε η Χρύσα Ρουμελιώτη μετά το ρεπορτάζ στο Προεδρικό Μέγαρο – Οι αιχμές για παρεμβάσεις

Ο Νίκος Σαββίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών και ήταν ο πρωτότοκος γιος της Ρένας Κουμιώτη και καρπός του έρωτά της με τον Σταύρο Σαββίδη, τον οποίο ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε σε πολύ νεαρή ηλικία, αλλά χώρισαν μετά από δύο χρόνια. 

Μάλιστα, η Ρένα Κουμιώτη σε παλαιότερη συνέντευξή της στη Lifo είχε δηλώσει: 

«Ο γάμος ήρθε πολύ νωρίς, το 1960, εννοείται προτού μπλεχτώ με το τραγούδι. Με τον άντρα μου δουλεύαμε μαζί στον Παπαστράτο και το βράδυ πήγαινε νυχτερινό Γυμνάσιο. Έμεινα έγκυος και παντρευτήκαμε. Γέννησα τον πρώτο μου γιο, που τον πρόλαβε η γιαγιά μου και μου τον μεγάλωσε. Ο γάμος αυτός κράτησε δύο χρόνια – να ξέρετε ότι εγώ πάνω στο "δύο" τις χάλαγα τις σχέσεις μου.

Μόνο ο δεύτερος γάμος μου στην Αμερική, όπου πήγα το '74 ως τραγουδίστρια πια, διήρκεσε πολύ παραπάνω. Χώρισα, λοιπόν, αφού ένιωσα ότι δεν μου πήγαινε αυτός ο άνθρωπος. Κατάλαβα ότι δεν ήταν ούτε έρωτας, ούτε αυτές οι βλακείες. Δεν κρατήσαμε καμιά επαφή. Σήμερα, και να τον δω στον δρόμο, δεν θα τον γνωρίσω. Εμένα με ενδιαφέρουν τα παιδιά μου και τα δυο εγγόνια μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.