Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αποκάλυψε μερικές άγνωστες πτυχές της ζωής της. Η παρουσιάστρια μίλησε για την ανύπαρκτη σχέση με τον πατέρα της, αλλά και την τραυματική εμπειρία με τον θάνατο της θείας της. «Τη θεία μου, μπήκε κάποιος σπίτι της και την σκότωσε. Δεν το ξεπέρασα ποτέ», αποκαλύπτει. «Ήταν το βασικό μου στήριγμα, μου λείπει πολύ» προσθέτει η Τζούλια Νόβα.

Διαβάστε ακόμη: Μπέττυ Μαγγίρα: Θύμα κλοπής η παρουσιάστρια - Της πήραν το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι της

Σε ερώτηση σχετικά με τη σχέση με τον πατέρα της, δηλώνει πως δεν τον αισθάνεται ως πατέρα καθώς απουσίαζε από τη ζωή της, οπότε δεν της λείπει. «Είχα πέραση στα αγοράκια, αλλά εγώ θεωρούσα ότι ήμουν ασχημόπαπο» αναφέρει και θυμάται πως το πρώτο της αγόρι της έλεγε πως «είναι άσχημη και δεν θα την αγαπήσει άλλος, για να μην την χάσει».

Η παρουσιάστρια μίλησε και για μια τρομακτική στιγμή που βίωσε στις διακοπές της, όταν από τη βιασύνη τους κλείδωσαν το μωρό της στο αμάξι. «Εσπασα το τζάμι για να την απεγκλωβίσω» περιγράφει. Σχετικά με την γέννα αναφέρει πως δεν ήθελε να γίνει με καισαρική ούτε με επισκληρίδιο οπότε επέλεξε να γεννήσει στο σπίτι. Θυμάται πως όταν την πρωτοπήρε αγκαλιά έχασε τη μιλιά της και έκλαιγε. «Επειδή είμαι μοναχοπαίδι, πάντα ονειρευόμουν να κάνω ένα μωράκι, αλλά ποτέ μην λες για δεύτερο» συμπληρώνει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA