Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη νέα εκπομπή που παρουσιάζει τη νέα σεζόν με τίτλο «Ό,τι αγαπώ» μίλησε στην εκπομπή Happy Day, ο ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος. «Δεν με φοβίζουν καθόλου τα σχόλια που θα ακούσω για την εκπομπή. Θα κάνω ό,τι θέλω και ό,τι μου αρέσει» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός

Για τις 38 νέες σειρές που προβάλλονται τη φετινή σεζόν στην ελληνική τηλεόραση, ο κ. Μπέζος σχολίασε ότι «ναι μεν προσφέρουν εργασία, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να τις καταναλώσει ο τηλεθεατής», ενώ για τις γυναίκες ηθοποιούς που έχουν κάνει πλαστικές ή άλλη παρέμβαση στο σώμα τους, ανέφερε πως «δεν θα έπαιρνα ποτέ στην δουλειά ηθοποιό που έχει παρέμβει στο σώμα της. Δεν θα έρθει σε μένα, έχει τόσες ευκαιρίες να πάει αλλού. Από εμένα έχει καταδικαστεί». 

Ο ηθοποιός πήρε θέση και για τα ριάλιτι: «Αυτά για μένα είναι πορνό. Το να χώσεις μερικούς ανθρώπους σε ένα μέρος και να αρχίσεις να κάνεις όλες αυτές τις ανοησίες, δήθεν ελεύθεροι και δήθεν να υποδύονται τον εαυτό τους, είναι υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.