Μενού
  • Α-
  • Α+

Υστερα από δύο αναβολές, την κόντρα με τον Διονύση Σχοινά και τις δικαστικές διαμάχες, ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης (29/9) στο Κέντρο Αθηνών. Ο τραγουδιστής έκανε χθες σόλο την πρεμιέρα του με μία εμφάνιση που συζητήθηκε ποικιλοτρόπως. O δημοφιλής τραγουδιστής παρουσιάστηκε λίγο πριν βγει στη σκηνή του Κέντρου Αθηνών, με βαμμένο μαλλί και με ένα σχέδιο που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά, για το τι ακριβώς αντιπροσώπευε. Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Μαζωνάκης «συστήθηκε» με νέο «λουκ», έχοντας βάψει το μαλλί του άσπρο με μαύρες βούλες.

Διαβάστε ακόμη: Love Island: Πρεμιέρα για το ριάλιτι αγάπης - Οι παίκτες που ξεχώρισαν και το μήνυμα που άναψε «φωτιές»

Εκτός από τα μαλλιά του, ο Γιώργος Μαζωνάκης προκάλεσε μεγάλη εντύπωση και με τα ρούχα του, καθώς στο δελτίο Τύπου ανέφεραν ότι θα εμφανιστεί με custom made... ράσο! Το λευκό ρούχο του θύμιζε και ανατολίτικο outfit!

https://www.instagram.com/reel/CjGvZNWDtT0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο ίδιος με μία ανάρτησή του στο Instagram, αποκάλυψε τη νέα του εμφάνιση σημειώνοντας στη λεζάντα: «Η πεπατημένη δεν είναι ποτέ ευχαριστημένη…».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA