Μενού
  • Α-
  • Α+

Τίτλοι τέλους για τη Ζιζέλ Μπούντχεν και τον Τομ Μπρέιντι με τα ξένα δημοσιεύματα να θέλουν και τους δύο να έχουν απευθυνθεί στους δικηγόρους τους για να προχωρήσουν το θέμα του διαζυγίου και το πώς θα μοιραστούν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Σύμφωνα με το Page Six, οι δυο τους ζουν χωριστά εδώ και μήνες, ενώ η απόφαση για το χωρισμό πάρθηκε μετά από ένα μεγάλο καυγά. Αν και πολλοί θεωρούσαν πως ο λόγος του χωρισμού είναι το γεγονός ότι ο Τομ Μπρέιντι δεν εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, όπως είχε ο ίδιος υποσχεθεί, το Radar Online αναφέρει ότι ο πραγματικός λόγος είναι άλλος και πρόκειται για την ανύπαρκτη ερωτική ζωή τους.

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν θα το κάνω αυτό» - Η ερώτηση που την ενόχλησε

«Αυτός ο γάμος έγινε κρύος σαν πάγος», δήλωσε άτομο από το περιβάλλον του Μπρέιντι και συμπλήρωσε ότι «Η Ζιζέλ είναι ένα σούπερ μοντέλο από τη Βραζιλία με σούπερ σεξουαλικές ορμές και έχει πει στους φίλους της ότι χρειάζεται περισσότερο από τον σύζυγό της».

Ωστόσο, ο Μπρέιντι φαίνεται ότι προτιμά να κρατά την ενέργειά του για το γήπεδο, κάτι που έχει δηλώσει και ο ίδιος σε podcast ότι δηλαδή αποφεύγει το σεξ όταν έχει αγώνα. Ωστόσο, αυτό δείχνει να έφερε τη Ζιζέλ στα όριά της αφού, πηγές ανέφεραν στο Radar Online, ότι εκείνη φοβάται πως ο σύζυγός της δεν είναι ερωτευμένος πλέον μαζί της και ότι εκείνη δεν μπορεί να ζήσει άλλο χωρίς αυτό. Ιδιαίτερα έχει σχολιαστεί η απουσία της Ζιζέλ από το γήπεδο στον πιο πρόσφατο αγώνα του Μπρέιντι, ενώ εθεάθη μόνη της να κλαίει πάνω από το κινητό της στους δρόμους της Νέας Υόρκης. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 12χρονο Μπεντζαμιν και την 9χρονη Βίβιαν, ενώ ο Τομ Μπρέιντι έχει άλλο ένα γιο, τον 15χρονο Τζακ από τον πρώτο του γάμο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA