Μενού
  • Α-
  • Α+

Το βράδυ της Πέμπτης (7/10) η Δήμητρα Ματσούκα έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το σώσε» στο θέατρο Παλλάς και πριν μπει στο χώρο του θεάτρου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Ωστόσο, μια ερώτηση έδειξε να την ενοχλεί με αποτέλεσμα η γνωστή ηθοποιός να αρνηθεί να απαντήσει χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια να δοθεί συνέχεια.  Η ερώτηση ήταν να σχολιάσει πρόσφατη δήλωσή της ότι στο παρελθόν είχε την ευκαιρία να κάνει διεθνή καριέρα, αλλά την έχασε. «Αχ, σε παρακαλώ! Δεν θα το κάνω αυτό πριν μπω. Δεν θα το κάνω αυτό πριν μπω», ήταν η απάντηση της Δήμητρας Ματσούκα, η οποία παρά την ενόχλησή της, δεν έχασε το χαμόγελό της.

Διαβάστε ακόμη: Κλέλια Ρένεση: Το μήνυμα σε όλες τις κοπέλες που έπεσαν θύματα revenge porn

Τέλος, στην ερώτηση εάν θα τη δούμε στην τηλεόραση, η απάντηση ήταν αρνητική. «Τηλεοπτικά δεν έχω πράγματα να κάνω. Συνεχίζω, όμως, στο Μικρό Παλλάς με τον Θοδωρή Αθερίδη τα Μαθήματα Κωμωδίας. Τα πήραμε και πέρσι, θα τα δώσουμε και φέτος», δήλωσε η Δήμητρα Ματσούκα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA