Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Κυριακή (16/10) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Open Weekend» και κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους με την Ελένη Τσολάκη, η Ιλάειρα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της για τα διάφορα αρνητικά σχόλια που έχουν ειπωθεί κατά καιρούς για εκείνη και τον σύζυγό της. «Στεναχωριέμαι γιατί θεωρώ ότι δεν πρέπει να κρίνεις έναν άνθρωπο χωρίς να ξέρεις τι έχει περάσει, τι έχει μέσα του. Συγγνώμη που γίνομαι λίγο ευάλωτη τον τελευταίο καιρό, αλλά εντάξει, στεναχωριέμαι. Έχω φτάσει και εγώ σε ένα σημείο με το χαμόγελό μου πάντα και με την καλή μου διάθεση αλλά…», είπε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση, δακρύζοντας on air. 

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή - Just2Us: Εμφανίστηκε με «το κλασικό ορθόδοξο βανδικό καστανό μαλλί» - Αποθέωση στο Twitter

Πρόσθεσε ότι «Ο Μαυρίκιος είναι πάντα δίπλα μου και είναι το στήριγμά μου και εγώ θέλω να είμαι πάντα εκεί για αυτόν, αλλά στενοχωριέμαι γιατί είμαστε δυο παιδιά που νομίζω ότι έχουμε καταφέρει πράγματα και έχουμε να προσφέρουμε και κάποια στιγμή ακούμε λόγια που θα ήθελα κάποιοι να τα είχαν σκεφτεί λίγο παραπάνω». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο bullying που πέρασε στην παιδική της ηλικία και αποκάλυψε ποιο είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει στον κόσμο:

«Πάρα πολλά παιδιά περνούν bullying. Τώρα μπαίνω στη διαδικασία να ανοίξω το δικό μου blog και θα σας δίνω ένα εκατομμύριο λόγους που αξίζει να ζήσετε γιατί αξίζει πραγματικά και θα μοιράζομαι την ιστορία μου. Έχω να πω πάρα πολλά ακόμα, είναι η αρχή. Θέλω να καταλάβετε ότι από εκεί, από το σημείο να θέλεις να δώσεις τέλος στη ζωή σου, φτάνεις στο σημείο να έχεις παντρευτεί ένα υπέροχο άνθρωπο, να έχεις μια ωραία ζωή, να τα έχεις βρει με την οικογένειά σου, να δουλεύεις να εξελίσσεσαι καθημερινά. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω μέσα από το blog. Για όλους όσους ένιωσαν εκεί έξω το ίδιο με πολλή αγάπη», είπε η Ιλάειρα Ζήση για να συμπληρώσει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην Ελένη Τσολάκη πως «Ό,τι συμπεράσματα και να έχεις βγάλει είναι λίγα, μόνο άμα τη γνωρίσεις, θα καταλάβεις». 

Ακόμα η Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψε πως «Θέλουμε πάρα πολύ να κάνουμε ένα παιδάκι», αλλά όχι ακόμα γιατί τώρα οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν το επιτρέπουν, μιας και θέλει να είναι μαζί του και να το μεγαλώσει εκείνη. 

Από πλευράς του, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε ότι θα δημιουργήσουν ένα Ίδρυμα σε Ελλάδα και Κύπρο, του οποίου η αποστολή θα είναι να βοηθάει παιδιά που δεν έχουν τα χρήματα για να σπουδάσουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, καλύπτοντάς τους τα δίδακτρα, αλλά και τη μεταφορά σε μια ξένη χώρα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA