Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Έλντα Πανοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τη σχέση της με τον χρόνο, για τις διαφορές ανάμεσα στην τηλεόραση του σήμερα και της εποχής που παρουσίαζε εκείνη εκπομπές, την προσωπική της ζωή και την κουμπαριά με τη Ρένα Βλαχοπούλου, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της όταν μίλησε για τον Γιάννη Δαλιανίδη. «Περιστοιχίζομαι καθημερινά από τόσα νέα παιδιά που δεν γίνεται αλλιώς, με παρασέρνουν. Αυτό που προσπαθώ να διδάξω στα παιδιά μου στη σχολή είναι ότι ο πληθυντικός ανάμεσα σε δύο ανθρώπους δεν είναι αστική ευγένεια, είναι προστασία», είπε αρχικά η Έλντα Πανοπούλου.

Διαβάστε ακόμη: Τζόυς Ευείδη - Στούντιο 4: «Μετά το Ρετιρέ δούλεψα ως σερβιτόρα» - Η ανατρεπτική απάντηση για τα προσωπικά της

Έχοντας διαγράψει η ίδια μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία και ως παρουσιάστρια στα '90s, αλλά και στα '00s στην πρωινή και απογευματινή ζώνη, μίλησε για τις διαφορές του τότε με σήμερα. «Τότε δεν ήμασταν αναγκασμένοι να έχουμε όλα τα προγράμματα που παρουσιάζαμε πληρωμένα. Άρα είχαμε τη διακριτική ευχέρεια να καλέσουμε τον καλλιτέχνη που αγαπούσαμε και να τον έχουμε σε όλη την εκπομπή και να παρουσιάζουμε άτομα που τα πιστεύαμε. Δεν χρειάστηκε να ρίξω νερό στο κρασί μου», ανέφερε η Έλντα Πανοπούλου.

Στη συνέχεια εξήγησε για ποιο λόγο αρνήθηκε τηλεοπτική πρόταση που της έγινε. «Αυτό που λείπει σήμερα είναι οι παρέες. Είναι άλλο πράγμα οι πανελίστες και άλλο οι παρέες. Μου πρότειναν να είμαι πάνελ σε εκπομπή και αρνήθηκα, γιατί δεν έχω να προσφέρω κάτι σε αυτή τη θέση. Δεν είναι η δουλειά μου να σχολιάζω», είπε.

Όταν αναφέρθηκε στον Γιάννη Δαλιανίδη που έγραψε και σκηνοθέτησε το «Ρετιρέ» και η ίδια είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η Έλντα Πανοπούλου δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της. «Ο Δαλιανίδης για κάποιους ήταν πολύ δύσκολος συνεργάτης, αλλά για μένα ήταν από τους αγαπημένους μου, δεν με δυσκόλεψε σε τίποτα. Να 'ναι καλά εκεί που είναι. Είναι από τους ανθρώπους που έπαιξε καταλυτικό ρόλο για μένα», δήλωσε η ίδια και συνέχισε, λέγοντας ότι «Τον Γιάννη Δαλιανίδη και τη Ρένα Βλαχοπούλου θα τους ευγνωμονώ για όλη μου τη ζωή. Η Ρένα στο γάμο μου δεν έφερε ούτε τις λαμπάδες ούτε τα στέφανα. Είχε ξεχάσει να τα πάρει και φάνηκε ότι ο γάμος δεν επρόκειτο να φτουρήσει».

Τέλος, η Έλντα Πανοπούλου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, λέγοντας πως «Το ζύγι της ζωής στους καλλιτέχνες πάντα βαραίνει υπέρ της επαγγελματικής ζωής. Όσοι έχουμε την ανάγκη να μας αγαπάει το κοινό πολλές φορές θυσιάζουμε το να μας αγαπάει ένας άνθρωπος. Έχω αγαπημένους φίλους και μαθητές που είναι σε θέση να αναπληρώσουν αυτή την έλλειψη στην προσωπική μου ζωή, που ασφαλώς υπάρχει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA