Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τζόυς Ευείδη αποκάλυψε τη Δευτέρα (17/10) στο «Στούντιο 4» ότι παρά την επιτυχία που γνώρισε η ίδια μέσα από το «Ρετιρέ», στη συνέχεια δούλεψε ως σερβιτόρα, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο δυσκολεύτηκε να της εμπιστευτούν ρόλους για να παίξει στο θέατρο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δεν έλειψαν και τα πειράγματα με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο αφού όταν εκείνος τη ρώτησε για τα προσωπικά της και εάν έχει κάποιο σύντροφο αυτή τη στιγμή, εκείνη του απάντησε ότι ο λόγος που πήγε στην εκπομπή ήταν για να μιλήσει για «γκομενικά».  

Διαβάστε ακόμη: Μαίρη Βυτινάρος - GNTM: «Οι Έλληνες άντρες είναι κούκλοι αλλά δεν με φλερτάρουν τόσο πολύ»

«Είμαι κομπλεξική, ντρέπομαι να πάω να ζητήσω δουλειά. Γενικά δεν ζητάω. Δεν έχω πάρει τηλέφωνο ποτέ. Είχα πάει, όμως, γονυπετής στον Λειβαδά να με πάρει στο θέατρο, τα αρχαία χρόνια. Ήθελα να δουλέψω, ήμουν γύρω στα 27-28. Μου έκανε τη ζωή ποδήλατο. με λυπήθηκε και με πήρε στη δουλειά», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

Πρόσθεσε ότι «Εγώ καλά πέρασα στη ζωή μου. Ήταν επιτυχία το Ρετιρέ. Το θέατρο δεν έπαιρνε της… μόδας. Ο Κιμούλης με βοήθησε πιο πολύ από όλους. Μετά άρχισε να ανοίγει η δουλειά. Τον εαυτό μου τον μαστιγώνω καθημερινά. Τότε ήμασταν άνεργοι ηθοποιοί που δουλεύαμε σερβιτόροι». 

«Μετά το Ρετιρέ δούλεψα ως σερβιτόρα, βέβαια. Παντού δούλευα. Είχα πάρα πολλές προτάσεις ως σερβιτόρα. Αν είχα τις ίδιες προτάσεις και ως ηθοποιός, θα ήμουν η Βουγιουκλάκη», είπε η Τζόυς Ευείδη με το γνωστό χιούμορ της, δίχως να διστάσει να παραδεχτεί ότι «Εγώ ήμουν και λίγο ψώνιο και δεν πήγαινα και σε μερικές δουλειές που με φώναζαν. Απέφευγα να πάω στο "Δελφινάριο", προτιμούσα να σερβίρω. Να μου πεις καλά να πάθεις».

Τέλος, όταν ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος την ρώτησε αν αυτή την περίοδο είναι μόνη ή έχει κάποιο σύντροφο, η Τζόυς Ευείδη απάντησε με το μοναδικό της τρόπο: «Μόνη μόνη σαν το λεμόνι. Ααα… θα πούμε γκομενικά; Μα γι’ αυτό τον λόγο ήρθα, να πω γκομενικά. Όχι καλέ. Δεν με πολυενδιαφέρει να σου πω την αλήθεια». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA