Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τελευταίο «αντίο» στον γνωστό ηθοποιό Ηλία Ζερβό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών τη Δευτέρα (31/10) από ανακοπή καρδιάς είπαν σήμερα Πέμπτη (3/11) στις 10.15 το πρωί στο Γ’ Νεκροταφείο της Νίκαιας συγγενείς και φίλοι σε κλίμα βαθιάς θλίψης και συγκίνησης. Ο Ηλίας Ζερβός έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τις σειρές «Κωνσταντίνου και Ελένης» και «Άκρως Οικογενειακόν», αλλά είχε λάβει συμμετοχή σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις, ενώ είχε δανείσει τη φωνή του σε πολλούς ήρωες κινουμένων σχεδίων και σε αφηγήσεις.

Διαβάστε ακόμη: Θάνος Αλεξανδρής: «Αν έλεγες στο χωριό ότι δουλεύω με τον Γιώργο Μαρίνο εθεωρείτο κατάντια»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Αντιγόνη Ψυχράμη, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο Κώστας Αποστολίδης και η Ρένα Δούρου είναι μόνο μερικοί από τους επώνυμους που ήταν εκεί για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη τους, ενώ όπως ήταν φυσικό, συντετριμμένη ήταν η κόρη του Ηλία Ζερβού, η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη δάκρυά της. 

Την είδηση του θανάτου του ηθοποιού είχε γνωστοποιήσει τη Δευτέρα (31/10) μέσα από το προφίλ του στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος είχε γράψει: 

«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο. Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός. Ο καλός μας φίλος, ο άξιος πολυτάλαντος συνάδελφος μας, που έδωσε το στίγμα του στο Θέατρο και την τηλεόραση με υπέροχους ρόλους, που χάρισε την ιδιαίτερη φωνή του σε δεκάδες ήρωες κινουμένων σχεδίων κι αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, ο αγωνιστής ηθοποιός για τα δικαιώματα των ηθοποιών έφυγε αθόρυβα... Αγαπημένε μας φίλε, καλό ταξίδι....».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA