Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανησυχία στους θαυμαστές της προκάλεσε για ακόμη μία φορά η Μαντόνα, η οποία σε βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο TikTok κάνει twerking φορώντας μαύρα εσώρουχα καθώς χόρευε το τραγούδι «L$D» του Luclover. Η 64χρονη «βασίλισσα της ποπ» βγάζει τη γλώσσα και στη συνέχεια στρέφει την κάμερα στα οπίσθιά της κάνοντας twerking, με τους θαυμαστές της να εκφράζουν την ανησυχία τους για την τραγουδίστρια. «Αυτή δεν είναι η Μαντόνα που ξέρω», έγραψε ένας θαυμαστής, ενώ κάποιος άλλος έδειξε να τρομάζει με τα ὀσα κάνει στο βίντεο.

Διαβάστε ακόμη: To ταξίδι ξεκίνησε! Το πρωτοποριακό Tips by Markos κάνει πρεμιέρα από την Αρκαδία

https://www.tiktok.com/@madonna/video/7161913454092209454

«Η Μαντόνα δεν υπάρχει πια.. Δεν έχω ιδέα ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος», γράφει ένας άλλος. Ωστόσο, υπήρξαν και θαυμαστές που έδειξαν να στηρίζουν τις αναρτήσεις της Μαντόνα. «Η Madonna ήταν πάντα αμφιλεγόμενη. Γιατί πιστεύατε ότι θα άλλαζε με την ηλικία" σημείωσε ένας χρήστης του TikTok, ενώ μια θαυμάστρια της 64χρονης σχολίασε: «Όταν είμαι στην ηλικία της, θέλω να είμαι τόσο ελεύθερη, γεμάτη ζωή και να μην δίνω δεκάρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA