Μενού
  • Α-
  • Α+

Σχόλιο για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη έκανε η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. «Καλό θα είναι ρε παιδί μου, εφόσον κάποιοι άνθρωποι γνωρίζονται, είτε είναι φιλικό, είτε είναι επαγγελματικό, είτε είναι ερωτικό, να τα λύνουν μεταξύ τους και όταν πρέπει να τα λύσουν. Τώρα, αυτό είναι… last year. Είναι λίγο άβολο όλο αυτό γιατί μου είναι πολύ συμπαθής και η Φωτεινή, δεν είναι φίλη μου, αλλά σαν δημοσιογράφος κλπ. Τώρα, η άλλη η κοπέλα είναι έγκυος, καλό θα είναι να τα βρούνε μεταξύ τους τώρα», είπε αρχικά η Σάσα Σταμάτη.

Η Σάσα Σταμάτη είπε στη συνέχεια: «Μόνο και μόνο που η Κωνσταντίνα είπε στην Ελένη Μενεγάκη ότι “βλέπω κάποιους ανθρώπους εδώ και ντρέπομαι να τους κοιτάξω στα μάτια” δεν είναι και λίγο αυτό. Την πήρε τηλέφωνο στις 3; Εντάξει, η μία έχει τα ορμονικά της που είναι έγκυος, η άλλη; Δεν είχε να πάει στις έξι το πρωί στην εκπομπή;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA