Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις πρώτες τους δηλώσεις στις κάμερες έκαναν η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης μετά την εκδίκαση των αλληλομηνύσεων που είχαν ανταλλάξει και την απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε την ηθοποιό αθώα για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και τον ηθοποιό ένοχο για την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης και να το επιβάλει ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή. Η εκπομπή T-Live πρόβαλε τις δηλώσεις με τη Σοφία Παυλίδου να μην κρύβει τη συγκίνησή της και να λέει χαρακτηριστικά:

Διαβάστε ακόμη: Μάνος Παπαγιάννης: Ενοχος στη διαμάχη με τη Σοφία Παυλίδου - Η ποινή που του επιβλήθηκε

«Χαίρομαι που δικαιώνομαι μετά από τέσσερα χρόνια που δεν το έβαλα κάτω. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο αυτόν τον άνθρωπο και καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές. Δέχτηκα μήνυση από αυτόν για να λυγίσω, να μην συνεχίσω. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον δικηγόρο μου που ήταν δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα, αλλά και τους μάρτυρές μου, οι οποίοι ούτε αυτοί λύγισαν από τις μηνύσεις που δέχτηκαν, από τις αναβολές, από τις καθυστερήσεις. Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα θύματα να βγουν και νικητές και να δικαιωθούν».

Από πλευράς του ο Μάνος Παπαγιάννης δήλωσε: «Εφεσιβάλαμε την απόφαση. Νιώθω ότι όλα πήγαν καλά και θα πάνε ακόμα καλύτερα στην επόμενη δίκη. Ελπίζω να είστε όλοι εδώ, συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Δεν θα απαντήσω ακόμα στο παιδί μου. Στην έφεση». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA