Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης συναντήθηκαν στα δικαστήρια για την εκδίκαση των αλληλομηνύσεων που είχαν υποβάλει. Η μεν Σοφία Παυλίδου τον κατηγορούσε για ξυλοδαρμό το 2018 και τον μήνυσε για απλή σωματική βλάβη κατά τη συνεργασία τους στην παράσταση «Πετάει - Πετάει», ενώ ο Μάνος Παπαγιάννης την κατηγορούσε για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Κατά τη συνεκδίκαση των δύο υποθέσεων η Σοφία Παυλίδου κρίθηκε αθώα, ενώ ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων μηνών με αναστολή. Μάλιστα, η πλευρά του άσκησε έφεση επί της απόφασης. 

Διαβάστε ακόμη: Βάσια Τριφύλλη για Σοφία Παυλίδου: «Είναι ανακατώστρα» - Τι είπε για τον Μάνο Παπαγιάννη

Να σημειωθεί ότι υπέρ της Σοφίας Παυλίδου κατέθεσαν ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Ρέα Τουτουντζή, η Κόνι Μεταξά και η Κάτια Νικολαΐδου. Από την άλλη υπέρ του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσαν η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη, ο Βασίλης Γκουρούσης, ο θεατρικός παραγωγός, Δημήτρης Αγγελόπουλος κι ένας τεχνικός της εν λόγω παράστασης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA