Μενού
  • Α-
  • Α+

Από την Ελένη Μενεγάκη και την Ελένη Φουρέιρα μέχρι την Μπιγιονσέ, τη Σκάρλετ Γιόχανσον και την Κάιλι Τζένερ, δεν είναι λίγες οι Ελληνίδες και ξένες σταρ που έχουν επιλέξει να κρύψουν την εγκυμοσύνη τους και να μιλήσουν δημόσια για αυτή λίγο πριν γεννήσουν ή σε ορισμένες περιπτώσεις και αφού είχαν φέρει πλέον στον κόσμο το μωράκι τους, εκπλήσσοντας τους φαν τους και ενώ η φημολογία είχε πάρει κυριολεκτικά «φωτιά». Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ενδείξεις πάντα υπάρχουν και η σιωπή φουντώνει ακόμα περισσότερο τις φήμες.

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Την Κυριακή το baby shower - Θα μάθουν το φύλο του μωρού

Ελένη Φουρέιρα

Τον περασμένο Ιούλιο ανησυχία είχε προκαλέσει η είδηση ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια ακυρώνει όλες τις καλοκαιρινές της συναυλίες για λόγους υγείας. Οι φήμες ήθελαν κάποιο θέμα με το γόνατό της, αλλά σύντομα φούντωσε η φημολογία πως η Ελένη Φουρέιρα είναι σε ενδιαφέρουσα. Η ίδια είχε έκτοτε αραιώσει τις δημόσιες εμφανίσεις της και είχε τηρήσει σιγή ιχθύος μέχρι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο που ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσω ανάρτησης στο προφίλ της στο Instagram. 

https://www.instagram.com/p/Ck599vBq_aC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ελένη Μενεγάκη

Ήδη από την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν 2014 - 2015 κυκλοφορούν οι φήμες που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να είναι έγκυος για τέταρτη φορά και να περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Μάκη Παντζόπουλο. Η ίδια, όμως, παρά το γεγονός ότι η φημολογία θα φουντώνει όλο και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός, δεν θα επιβεβαιώνει την είδηση παρά μόνο θα περιορίζεται σε μικρές νύξεις για την κατάστασή της μεταξύ σοβαρού και αστείου και αυτό όταν πια θα έχει γίνει εμφανής η κοιλιά της. Όπως εξήγησε αργότερα σε δηλώσεις της, ο λόγος ήταν ότι είχε μεγάλο άγχος να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους με αποτέλεσμα να αποφεύγει να μιλήσει δημόσια για την εγκυμοσύνη της.  

https://www.instagram.com/p/CgHA7pyrqa7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ήδη από πριν το καλοκαίρι οι φήμες ήθελαν την παρουσιάστρια να είναι έγκυος, όμως, η ίδια δεν επιβεβαίωνε το χαρμόσυνο νέο ακόμα και όταν προς τα τέλη του καλοκαιριού οι δημοσιογράφοι τη ρωτούσαν ευθέως εάν ισχύει η φήμη ή όχι. Τελικά, το αποκάλυψε η ίδια μέσα από ανάρτησή της στο Instagram στις αρχές Σεπτεμβρίου, εξηγώντας πως ήθελε πρώτα να είναι σίγουρη και να έχει περάσει ένα ικανό χρονικό διάστημα προτού το μοιραστεί δημόσια. 

https://www.instagram.com/p/CiPRPr1rl4G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Aντέλ

Μπορεί να είναι μία από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες, όμως, η Adele κατόρθωσε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της για πέντε ολόκληρους μήνες παρά το γεγονός ότι είχε κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις στο διάστημα που μεσολάβησε. Βέβαια, η ίδια είχε πάρει τα μέτρα της αφού φορούσε φαρδιά ρούχα, ενώ φρόντιζε να φτάνει καθυστερημένη σε όλα τα events και να αποφεύγει το κόκκινο χαλί. Έφερε στον κόσμο το γιο της τον Οκτώβριο του 2012.

https://www.instagram.com/p/CfmDmtggK7h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπιγιονσέ

Πέντε μήνες κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της και η Μπιγιονσέ προτού την αποκαλύψει στο τέλος της live εμφάνισής της στα MTV Video Music Awards το 2011. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε την επιτυχία Love on Top επί σκηνής και στο τέλος άνοιξε το σακάκι της, χάιδεψε την κοιλιά της και «τρέλανε» τους φαν της. Ήδη την ίδια ημέρα μερικά λεπτά νωρίτερα ποζάροντας στο κόκκινο χαλί η Μπιγιονσέ πάλι έπιασε την κοιλιά της επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει προ πολλού.   

https://www.instagram.com/p/CQu3OcTj7Xm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αμάντα Σέιφριντ

Τον Οκτώβριο του 2020 η Αμάντα Σέιφριντ, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από το ρόλο της κόρης της Μέριλ Στριπ, Σόφι, στις ταινίες «Mamma Mia», ανακοίνωσε ότι έγινε για δεύτερη φορά μανούλα και ότι είχε φέρει στον κόσμο έναν γιο, αλλά το θέμα είναι ότι οι φαν της δεν ήξεραν καν ότι είναι έγκυος. Βέβαια, σε αυτό βοήθησε και το γεγονός ότι το 2020 ο κόσμος ήταν ως επί το πλείστον σε καραντίνα λόγω πανδημίας κορονοϊού, οπότε ήταν πιο εύκολο να κρατηθεί κρυφή η εγκυμοσύνη. 

https://www.instagram.com/p/ClAYaIWO3D0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάμερον Ντίαζ 

Την ίδια έκπληξη επεφύλασσε στους φαν της και η Κάμερον Ντίαζ αφού τον Ιανουάριο του 2020 ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι απέκτησε μία κόρη, ενώ επίσης κανείς μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζε καν την ύπαρξη εγκυμοσύνης. Μάλιστα, η σταρ του Χόλιγουντ έσβησε κάθε ελπίδα για να μάθει το κοινό κάτι παραπάνω, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν σκόπευε να μοιραστεί ούτε καν μία φωτογραφία του μωρού.

https://www.instagram.com/p/ClAYaIWO3D0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάιλι Τζένερ

Μπορεί να είναι από τις celebrities που έχει μοιραστεί σχεδόν τα πάντα από τη ζωή της με το κοινό, όμως, ακριβώς για αυτό το λόγο όπως εξήγησε η ίδια η Κάιλι Τζένερ εκ των υστέρων δεν ήθελε να μιλήσει δημόσια για την πρώτη της εγκυμοσύνη παρά να το κρατήσει για εκείνη και μόνο με αποτέλεσμα ο κόσμος να το μάθει όταν πλέον είχε γεννήσει. Στους εννέα μήνες φρόντιζε να φοράει φαρδιά ρούχα να κρύβει την κοιλιά της με τσάντες, τραβούσε προσεκτικές λήψεις και πόσταρε στο Instagram κυρίως παλαιότερες φωτογραφίες

Σκάρλετ Γιόχανσον 

Είναι μία από τις διάσημες σταρ του Χόλιγουντ και παρά το γεγονός ότι πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Black Widow» το 2021, όμως, η Σκάρλετ Γιόχανσον κατάφερε να κρύψει την εγκυμοσύνη της αφού δεν εμφανίστηκε ποτέ στο κόκκινο χαλί για την προώθηση της ταινίας και όλες οι συνεντεύξεις που έδωσε γίνονταν μέσω Zoom από την άνεση του σπιτιού της και με την κάμερα να παίρνει σχεδόν μόνο το πρόσωπο και τους ώμους της. Η τελευταία της εμφάνιση σε κόκκινο χαλί ήταν στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ το Φεβρουάριο του 2020 και όταν πλέον γέννησε, ο σύζυγός της ήταν αυτός που ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσω Instagram.

https://www.instagram.com/p/Ckv9XEgreS5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εύα Μέντες

Όταν το 2020 η σταρ του Χόλιγουντ έμεινε έγκυος, κυριολεκτικά εξαφανίστηκε από προσώπου γης για μήνες αφού όπως δήλωσε αργότερα σε συνεντεύξεις της δεν ήθελε να ξέρει για την εγκυμοσύνη της κανένας άλλος παρά μόνο οι πολύ δικοί της άνθρωποι. Αν και μαζί με τον σύζυγό της, Ράιαν Γκόσλινγκ, συνήθιζαν να κάνουν πολλά ταξίδια και εξορμήσεις, όλα κόπηκαν «μαχαίρι» το 2020 και η Εύα Μέντες φωτογραφήθηκε δημόσια μία φορά τον Μάρτιο και άλλη μία τον Ιούλιο του ίδιου έτους, κατορθώνοντας να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μυστική. 

https://www.instagram.com/p/CixqZmbr-G3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA