Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία ετοιμάζονται να υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η τραγουδίστρια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Breakfast@Star», αυτή την Κυριακή (20/11) ετοιμάζουν ένα πάρτι για το ευχάριστο γεγονός. Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει στο σπίτι του το baby shower για τον ερχομό του παιδιού τους σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα γίνει και η αποκάλυψη του φύλου του μωρού. 

Διαβάστε ακόμη: Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν έγινα γνωστός επειδή δεν ανταποκρίθηκα στις ανώμαλες ορέξεις παραγωγών»

Υπενθυμίζεται ότι -μετά από μήνες που κυκλοφορούσαν οι φήμες- η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός πριν από μερικές ημέρες μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας πλάι στον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία, με φουσκωμένη κοιλιά. Η Ελένη Φουρέιρα στην ανάρτησή της έγραψε «+1 ❤️» και δέχθηκε πολλές ευχές από τους followers της. 

https://www.instagram.com/p/Ck599vBq_aC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι φήμες για εγκυμοσύνη ξεκίνησαν όταν η ίδια ενημέρωσε τους θαυμαστές της πως ακυρώνει τις εμφανίσεις της λόγω προβλήματος υγείας. Το απόγευμα της Κυριακής 13 Νοεμβρίου έγιναν... τα αποκαλυπτήρια στο Instagram.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA