Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής (25/11) η Δέσποινα Βανδή μαζί με τις Melisses σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, διασκεδάζοντας τους θαμώνες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και εντυπωσιάζοντας το κοινό όχι μόνο με τη φωνή της, αλλά και με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Από το πλευρό της τραγουδίστριας δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος έδωσε το «παρών» μαζί με τον καλό του φίλο, Μανώλη Κονταρό.
Διαβάστε ακόμη: Mente Fuerte: «Τα νεύρα μου» - Η σκηνή ζηλοτυπίας από τη Μαρία Σολωμού
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή, αφού έχει βρεθεί επανειλημμένα στα παρασκήνια του «Just The Two Of Us» όπου συμμετέχει εκείνη στην κριτική επιτροπή, ενώ και εκείνη στο παρελθόν έχει δώσει το «παρών» στα παρασκήνια θεατρικών παραστάσεων όπου έχει σκηνοθετήσει ή έχει παίξει εκείνος.



- Ερντογάν για F-35: «Ο Μητσοτάκης δεν θα έπρεπε να υποπέσει σε τέτοιο λάθος» - Το σχόλιο για Νετανιάχου
- Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Πού έρχονται βροχές και καταιγίδες - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
- Το σχολικό βιβλίο Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής της Γ' Γυμνασίου δείχνει τι πάει λάθος με το εκπαιδευτικό σύστημα
- «Άλλη μια κοπέλα σαν εμένα θέλεις»: Η νέα μπηχτή της Ελληνίδου στον Αλεξάνδρου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.