Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρά το γεγονός ότι οι φήμες πως ο Mente Fuerte και η Μαρία Σολωμού είναι ζευγάρι έχουν κυκλοφορήσει μήνες τώρα, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την πληροφορία με τη γνωστή ηθοποιό να έχει τονίσει επανειλημμένα σε δηλώσεις της πως δεν θέλει να ασχολούνται με την προσωπική της ζωή γιατί απλά «δεν αφορά κανέναν», όπως έχει πει χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε ακόμη: Ματθίλδη Μαγγίρα: «Εχω μπλέξει σε καυγά για την αδερφή μου, τον έπιασα από τον λαιμό»

Ωστόσο, κάποιες φορές στα προφίλ τους στα social media και οι δύο έχουν ποστάρει stories που αν μη τι άλλο δείχνουν ότι οι δυο τους είναι αρκετά κοντά και σε πρόσφατο βίντεο που ανέβασε ο ράπερ στο TikTok, τον βλέπουμε να κάνει πλάκα στη Μαρία Σολωμού και να προσποιείται ότι μιλάει στο τηλέφωνο για να τη δει πώς θα αντιδράσει, ενώ την καταγράφει με την κάμερα.  

«Ναι, έλα, μπεμπάκι. Τι ώρα; Ναι. Να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δεν μπορώ να μιλήσω τώρα; Εντάξει. Έλα, φιλάκια», λέει στο βίντεο ο Mente Fuerte για να έχει την άμεση αντίδραση της Μαρίας Σολωμού, η οποία τον ρώταγε ξανά και ξανά με ποιον μιλούσε στο τηλέφωνο:  

https://www.tiktok.com/@mentefuerte/video/7168564866876280070

«Έλα, μπεμπάκι, να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δεν μπορώ να μιλήσω τώρα; Τι είμαι ρε μ@λ@κα; Τι είπες; Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Μη με βλέπεις που γελάω. Θα βγει τώρα το άλιεν από μέσα μου. Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Ποιος ήταν παιδί μου στο τηλέφωνο; Έλα, μπεμπάκι, δε μπορώ να μιλήσω τώρα… Είσαι με τα καλά σου; Γιώργο τελείωνε… Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο. Αχ, δεν μπορώ. Τα νεύρα μου. Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο παιδί μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA