Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρωί της Δευτέρας (28/11) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μαζί με την Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν στο πλατό του την εκπομπή «Breakfast@Star» και ο τραγουδιστής αναφερόμενος στην παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν, αποκάλυψε πως πρόσφατα έχει δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα και εξήγησε για ποιο λόγο αναγκάστηκαν να μετακομίσουν. «Είναι σαν να το ξαναζείς και είναι δύσκολο. Αυτές τις μέρες έχω δεχτεί περίεργα τηλεφωνήματα από ανθρώπους του παρελθόντος που υπονόησα τις προηγούμενες ημέρες αυτό το γεγονός», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και συνέχισε: 

Διαβάστε ακόμη: Μαυρίκιος Μαυρικίου: Αποχώρησε με κλάματα από το πλατό για την παρενόχληση που είχε δεχτεί

«Εντυπωσιάστηκα γιατί εγώ περίμενα μια συγγνώμη και άκουσα σχεδόν απειλητικές κουβέντες. Είναι αδιανόητα πράγματα. Κάνω δημόσια έκκληση σε όσους καταλαβαίνουν σε ποιον άνθρωπο μπορεί να αναφέρομαι, να μου στείλουν ένα μήνυμα στο Instagram γιατί έχω θυμώσει πάρα πολύ. Μέχρι που αναγκάστηκα να μετακομίσω από το σπίτι μου αυτή την εβδομάδα άρον άρον. Πήρα τη γυναίκα μου και φύγαμε για να μην ξέρει κανείς που μένουμε. Είδα μέχρι και αυτοκίνητα, περίεργα έξω από το σπίτι μου. Το τι έχουμε ζήσει τον τελευταίο καιρό, χωρίς να ξέρει ο κόσμος τι μας συμβαίνει. Σηκωθήκαμε και φύγαμε άρον άρον. Φοβόμαστε». 

Πρόσθεσε δε ότι «Όλα αυτά τα χρόνια ο άνθρωπος που με απειλεί έλεγε ότι θα με καταστρέψει και τα κατάφερε. Υπάρχουν άνθρωποι που παίζουν με τις ψυχές νέων παιδιών που θέλουν να κάνουν καριέρα». 

Μάλιστα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εξήγησε πότε αποφάσισε μαζί με την Ιλάειρα Ζήση να μετακομίσουν. «Η απόφαση πάρθηκε ένα βράδυ που φτάσαμε κοντά στο σπίτι και μας πήρε από πίσω ένα αυτοκίνητο και φτάνω έξω από το σπίτι και σταματάει ακριβώς πίσω μου και πάει να ανοίξει η πόρτα και το πατάω και εξαφανιζόμαστε», είπε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA