Μενού
stamatina-tsimtsili
Σταματίνα Τσιμτσιλή | NDP
  • Α-
  • Α+

Εντονη ήταν σεισμική δραστηριότητα στη Νότια Εύβοια το πρωί της Τρίτηςκαθώς στις 7:23 το πρωί σημειώθηκε νέα ισχυρή δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και ένα μόλις λεπτό αργότερα ένας ακόμη, μεγέθους 4,2 Ρίχτερ. Το επίκεντρο είναι το ίδιο με τον σεισμό των 4,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε νωρίς το πρωί, κοντά στο χωριό Ζάρακες, στην πλευρά του Αιγαίου.  Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην έναρξη του «Happy Day» αναφέρθηκε στον πρώτο ισχυρό σεισμό που ταρακούνησε το λεκανοπέδιο, αποκαλύπτοντας πως την πέτυχε την ώρα που έκανε την προσευχή της.

Διαβάστε ακόμη: Κολωνός - Φωτιά: Κρίσιμες ώρες για τον 5χρονο που νοσηλεύεται με πολυοργανική ανεπάρκεια

«Δεν ξέρω αν είστε από αυτούς που ταρακουνήθηκαν και ξύπνησαν. Εγώ εκείνη την ώρα είχα ξυπνήσει. Μάλιστα εκείνη την ώρα έκανα και την προσευχή μου και έλεγα να πάνε όλα καλά. Και εκείνη την ώρα άρχισε ο σεισμός και λέω “δεν μπορεί να το ζω, είναι εμπειρία”. Ταρακουνηθήκαμε.

Δεν σας κρύβω ότι όταν είδα πως είναι σχεδόν 5 Ρίχτερ, έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Περίμενα 6-6,5 Ρίχτερ. Είχε διάρκεια και ένταση. Και μετά από λίγο έκανε και μετασεισμό. Μακάρι αυτό να ήταν, ο κύριος σεισμός και να μην έχουμε ζημιές» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA