ΣΤΙΒΟΣ
14/08/2022 11:30

Ευαγγελία Πλατανιώτη: Γνωρίζω την αξία μου, το αποτέλεσμα ήταν ντροπιαστικό για το άθλημα

Μέσα από τα social media, μάλιστα, η Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία πριν από δύο μήνες είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη εξέφρασε την ενόχληση της για τη βαθμολογία που έλαβε στο σόλο πρόγραμμά της

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Ευαγγελία Πλατανιώτη: Γνωρίζω την αξία μου, το αποτέλεσμα ήταν ντροπιαστικό για το άθλημα
(Πηγή: Associated Press)
Ανάγνωση:

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε η Ευαγγελία Πλατανιώτη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Ρώμη. Μέσα από τα social media, μάλιστα, η Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία πριν από δύο μήνες είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη εξέφρασε την ενόχληση της για τη βαθμολογία που έλαβε στο σόλο πρόγραμμά της.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευαγγελία Πλατανιώτη μίλησε για ντροπιαστικό αποτέλεσμα, κατηγορώντας ευθέως τους διοργανωτές για την εικόνα στην προσπάθειά της. «Ήρθα στη Ρώμη για το χρυσό, γιατί ξέρω τι αξίζω. Το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν ντροπιαστικό για το άθλημα. Θέλω να πω μπράβο στην ομάδα της Ισπανίας που ξέρει την αξία της και προτίμησαν να δώσουν προσοχή στον σημαντικότερο διαγωνισμό της χρονιάς… το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα», αναφέρει αρχικά η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην ανάρτησή της.

«Ας συγκρίνουμε..! Εδώ είναι το 3ο και 4ο. Δυστυχώς ο καμέραμαν ξέχασε “κατά λάθος” να δείξει καθαρά τα κάθετά μου. Αλλά και έτσι, μπορείς να δεις κάτι. Είμαι περισσότερο από υπερήφανη με την απόδοσή μου, γιατί ήδη γνωρίζω την αξία μου. Το #fairplay είναι μια άγνωστη λέξη γι' αυτό το άθλημα», καταλήγει η Ευαγγελία Πλατανιώτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ INSTAGRAM
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ