Μενού
  • Α-
  • Α+

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον ετοιμάζουν το «Mamma Mia III» στην Κρήτη. Τo χολιγουντιανό ζευγάρι που κάθε καλοκαίρι απολαμβάνει τις διακοπές στην Αντίπαρο με τον Τομ Χανκς να κυκλοφορεί στο νησί και να μιλά με όλους, ανακοίνωσε ότι θα γυρίσουν το «Mamma Mia III»  στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμηΤομ Χανκς: Ο γιος του κατηγορείται για κακοποίηση της γυναίκας του

Οι πρωταγωνιστές και παραγωγοί της ταινίας «Mamma Mia III», σύμφωνα με τον προγραμματισμό, είπαν πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.  Έναν μήνα που θα θυμίζει μεσογειακό κατακαλόκαιρο από την άποψη κλίματος και ηλιοφάνειας ενώ ταυτόχρονα η παραγωγή θα έχει την απαραίτητη ελευθερία κινήσεων, εφόσον συνήθως στο μέσον του φθινοπώρου στο νησί υπάρχουν λιγότεροι τουρίστες. Το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί το καστ που θα συμμετάσχει στην εν λόγω παραγωγή. 

Η πολυαναμενόμενη τρίτη ταινία του εξαιρετικά επιτυχημένου μιούζικαλ «Mamma Mia III» θα χαρακτηρίζεται από το έντονο ελληνικό στοιχείο. Αυτό θα είναι μεγάλη διαφήμιση για τη χώρα μας, καθώς θα προβάλλονται διάφορα μέρη της Κρήτης. 

Το βασικό συστατικό της επιτυχίας των προηγούμενων «Mamma Mia!» είχαν θεωρηθεί οι εικόνες από την Ελλάδα, με τα χαρακτηριστικά νησιώτικα μοτίβα. Στην πρώτη ταινία πέρα από το λαμπερό καστ, ο θεατής γνώριζε μέρη από τη Σκιάθο και τη Σκόπελο νησιά που αποτέλεσαν ταξιδιωτικό προορισμό για πολλούς. Για το επόμενο φιλμ η παραγωγή προτίμησε το αραιοκατοικημένο πλην γραφικό νησί Βις της Κροατίας, παρά το γεγονός ότι ο θεατής έμενε με την εντύπωση πως το σκηνικό εξακολουθούσε να βρίσκεται στην Ελλάδα, όπως η πρώτη ταινία «Mamma Mia!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA