Μενού
  • Α-
  • Α+

Σαν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τον Τσέστερ Χανκς, γιο του Τομ και της Ρίτα Γουίλσον, αφού σε αντίθεση με τους αδερφούς του Κόλιν και Τρούμαν, δεν ποιεί τιμή στο όνομα του μπαμπά του που έχει την ευρεία αποδοχή όλου του Χόλιγουντ και όχι μόνο.

Ο Τσετ έχει εμπλακεί στο παρελθόν με το νόμο, έχει βρεθεί να κατηγορείται για ρατσιστικές αναρτήσεις, επειδή έκανε μίμηση της προφοράς των Τζαμαϊκανών, αλλά τώρα η υπόθεση είναι πολύ πιο σοβαρή.

Η πρώην σύζυγός του, Κιάνα Πάρκερ, κατέθεσε μήνυση εις βάρος του στα τέλη Μαρτίου σε δικαστήριο του Τέξας, όπου του ζητάει 1 εκατομμύριο δολάρια ως αποζημίωση για κατ΄εξακολούθηση ενδοοικιακή βία και κακοποίηση. Μάλιστα, στην πρώτη ακρόαση στις 30 Μαρτίου ορίστηκε η Κιάνα να θεωρηθεί προστατευόμενο πρόσωπο και τη συνοδεύουν από τότε αστυνομικοί.

Αυτή η μήνυση έρχεται να συμπληρώσει έναν κύκλο βίας που ξεκίνησε, σύμφωνα με τις κατηγορίες, τον Οκτώβριο στο σπίτι τους στο Sugar Land του Τέξας, με κλοπές, τσακωμούς, απειλές με όπλο και ρατσιστικές εκφράσεις του λευκού Τσετ προς τη μαύρη γυναίκα του. Σε μια περίπτωση κιόλας ο Τσετ φέρεται να απείλησε πως θα την σκοτώσει και μετά θα αυτοκτονήσει, μπροστά στα δύο κορίτσια τους! Γι΄αυτό και συνέβη κάτι πολύ σπάνιο για το Τέξας, αφαιρέθηκε δηλαδή η άδεια οπλοφορίας του Τσετ.

Η Πάρκερ κατέθεσε την πρώτη μήνυση τον Ιανουάριο, όταν και τέθηκαν περιοριστικά μέτρα στον Χανκς. 

https://www.youtube.com/watch?v=-i6S6cTv7WE
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA