Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα foldables έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και η Samsung φαίνεται πως ετοιμάζει το επόμενο βήμα με μια συσκευή που θα έχει τρεις μηχανισμούς αναδίπλωσης. Όπως αναφέρουν πηγές κορεατικών sites, η εταιρεία θα δώσει στην αγορά ένα νέο foldable tablet τριών φάσεων μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022.

Στόχος της Samsung είναι να πιάσει αυτούς που όντως έχει νόημα να δουλεύουν σε μεγαλύτερες οθόνες, αλλά πιθανότατα δεν θα ικανοποιηθούν από το πόσο εύρος προσφέρουν συσκευές όπως το Samsung Galaxy Z Fold 2. Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το design της νέας συσκευής θα είναι τέτοιο που δεν θα μεγαλώνει σε όγκο της -σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα- όταν είναι κλειστή. 

Τα ρεπορτάζ τονίζουν πως η κορεατική εταιρεία εξετάζει ακόμη τα δεδομένα και ζυγίζει τα πάντα πριν πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις, τόσο με το αν όντως έχει θέση στην αγορά ένα τέτοιο προϊόν, αλλά και το πώς και το πόσο θα το εφοδιάσει με νέες τεχνολογίες και περιφερειακά της, όπως το S Pen.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA