Μενού
  • Α-
  • Α+

Tag Heuer και Nintendo ανακοίνωσαν μια συνεργασία για ένα νέο Wear OS smartwatch της γνωστής εταιρείας ρολογιών. Ο λόγος για το Super Mario Connected Smartwatch που θα κατασκευαστεί σε μόλις 2.000 τεμάχια και θα πωλείται έναντι 2.150 δολαρίων.

Διαβάστε ακόμη: Το πρώτο smartwatch του Facebook έρχεται το 2022

Η σημαντική του διαφορά από τις άλλες εκδόσεις είναι πως ο θρυλικός ήρωας της Nintendo θα εμφανίζεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στην οθόνη και θα προτρέπει τον κάτοχο του smartwatch να γίνει πιο δραστήριος. Συγκεκριμένα, ένα ξεχωριστό animation θα ενημερώνει τον χρήστη πότε έχει φτάσει στο 25%, 50%, 75% και 100% των βημάτων που έχει βάλει στόχο να κάνει κάθε μέρα. Κάθε ένα από αυτά τα animations θα περιλαμβάνει και ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από Super Mario game με γνωστά τμήματα των επιπέδων όπως το Goal Pole.

Για όσους δεν επιθυμούν το mini game με τα βήματα και τον Super Mario, θα υπάρχουν διαφορετικά facewatches που θα προέρχονται από παλαιότερες κυκλοφορίες στη γνωστή σειρά παιχνιδιών, όπως το Super Mario Bros. του 1985.

Στα χρώματα του χαρακτήρα θα είναι και το ειδικό γρανάζι στο δεξιά μέρος του ρολογιού που θα βοηθάει τον χρήστη να πλοηγηθεί στα διάφορα μενού. Στο πακέτο αγοράς θα περιλαμβάνονται δύο διαφορετικά σετ από λουράκια, ένα αθλητικό και ένα δερμάτινο σε μαύρο και κόκκινο χρώμα.

Όλες οι άλλες λειτουργίες του «έξυπνου» ρολογιού της Tag Heuer θα παραμείνουν ίδιες με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς, προσφέροντας όλες τις κλασικές ευκολίες με την υποστήριξη της Google και των εφαρμογών της. 

To Super Mario Connected Smartwatch θα κυκλοφορήσει με κυρίως σώμα στα 45mm και θα ζυγίζει 86 γραμμάρια. Είναι αδιάβροχο και ο κατασκευαστής υποστηρίζει πως η μπαταρία του με χωρητικότητα 430mAh μπορεί να βγάλει άνετα μια μέρα χρήσης.

Η διάθεση των συγκεκριμένων συλλεκτικών ρολογιών ξεκινάει από σήμερα μέσα από το επίσημο site της εταιρείας και για συγκεκριμένες αγορές του πλανήτη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA