Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Samsung ολοκλήρωσε την παρουσίαση του Unpacked Event της και εκεί μάθαμε όλα τα νέα σημαντικά προϊόντα που ρίχνει φέτος στην αγορά. 

Διαβάστε ακόμη: H Samsung παρουσίασε την κολοσσιαία MicroLED οθόνη «The Wall 2021» με διαγώνιο 1000 ιντσών

Σε αυτά περιλαμβάνονται δύο foldable smartphones, ένα νέο smartwatch και ένα νέο σετ ασύρματων ακουστικών.

Ας τα δούμε τη σειρά. Το Samsung Galaxy Z Fold 3 είναι η νέα μορφή του full foldable smartphone της εταιρείας. Έρχεται με υποστήριξη για το S Pen, είναι αδιάβροχο κατά IPX8, έχει μια selfie camera κάτω από την κεντρική οθόνη (στα 4MP) και στο εσωτερικό του βρίσκεται ο επεξεργαστής Snapdragon 888. Η οθόνη στο κάλυμμά της υποστηρίζει ανανέωση στα 120Hz, ενώ ξεχωρίζει και μια νέα ρύθμιση που επιτρέπει σε εφαρμογές να «τρέχουν» σε multi-window mode.

Οι διαστάσεις του και το βάρος του έχουν μειωθεί σε σχέση με το πρώτο μοντέλο και η εσωτερική οθόνη φτάνει σε ανάλυση τα 1768x2208 pixels.  Σε ότι αφορά τις κάμερες, στο πίσω μέρος υπάρχει ένα τριπλό setup με κύριο φακό 12MP. Θα κυκλοφορήσει με εκδόσεις 12GB RAM και είτε 256GB, είτε 512GB αποθηκευτικό χώρο. Στην Ελλάδα θα γίνει διαθέσιμο από τις 27 Αυγούστου και σε τιμές που θα ξεκινούν από τα €1899 και θα φτάνουν έως τα €1999.

To δεύτερο foldable είναι το Samsung Galaxy Z Flip 3. Η συσκευή ανήκει στην κατηγορία των clamshell foldables και είναι η βελτιωμένη εκδοχή του Galaxy Z Flip 2 και έρχεται με μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη. Είναι πιστοποιημένο κατά IPX8 για προστασία από το νερό, υποστηρίζει dual-SIM και το βάρος του φτάνει τα 183 γραμμάρια. Έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το Samsung Galaxy Z Fold 3 και τα των γραφικών αναλαμβάνει ο Adreno 650.

Φέρει 8GB RAM και 128GB ή 256GB αποθηκευτικού χώρου. Αναμένεται στην Ελλάδα από τις 27 Αυγούστου και σε τιμή που ξεκινάει από τα €1049 και φτάνει έως τα €1149.

Σε ό,τι αφορά στα ρολόγια, η Samsung επιβεβαίωσε τις φήμες και παρουσίασε το Samsung Galaxy Watch 4. Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις (Watch 4 και Watch 4 Classic), με τη δεύτερη να είναι η πιο premium και να έχει σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Και τα δύο μοντέλα είναι πιστοποιημένα κατά IP68 για προστασία από το νερό και τη σκόνη και έχουν μικρότερο πάχος από τα τωρινά μοντέλα. Η οθόνη τους έχει διαγώνιο 1.19 και 1.36 ίντσα (Super AMOLED με ανάλυση 450x450 pixels) αντίστοιχα και προστατεύεται από Gorilla Glass DX.

Θα «φοράνε» την νέα έκδοση του Wear OS της Google και θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα από τις 27 Αυγούστου σε τιμή που θα ξεκινάει από τα €269 και θα φτάνει έως τα €399.

Τέλος, αποκαλύφθηκαν τα νέα ασύρματα ακουστικά της κορεατικής εταιρείας Samsung Galaxy Buds 2 που έρχονται και σε 4 διαφορετικά χρώματα. Θα προσφέρουν απομόνωση εξωτερικού θορύβου και θα φορτίζουν και από την θήκη μεταφοράς. Ένας νέος μηχανισμός εκμάθησης απομονώνει τον ήχο από το παρασκήνιο και προσφέρει τις πιο καθαρές κλήσεις που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα η εταιρεία. Θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά από τις 27 Αυγούστου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA