Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Κωνσταντινούπολη επέλεξε η Huawei για να παρουσιάσει τα νέα της προϊόντα για αρκετές αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και διοργάνωσε μια φαντασμαγορική εκδήλωση. Το Reader βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσει αρκετά προϊόντα που ήδη ξέραμε (από παρουσιάσεις και κυκλοφορίες στην κινεζική αγορά), αλλά και μερικές εκπλήξεις. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν το νέο αναδιπλούμενο Huawei Mate Xs 2, αλλά και το Huawei MateBook D16, το πρώτο tablet Huawei MatePad Paper με οθόνη e-ink και τα νέα ακουστικά, τα Huawei FreeBuds Pro 2 με ενεργή απομόνωση εξωτερικού θορύβου.

Διαβάστε ακόμη: Huawei: Επιστρέφει στα smartphones με το Huawei Nova 9

Huawei Matebook D16

Το πρώτο από τα προϊόντα που ξεχώρισαν ήταν ένας νέος φορητός υπολογιστής με οθόνη 16 ιντσών και ο οποίος απευθύνεται σε όσους θέλουν να εργαστούν και να ψυχαγωγηθούν με ένα εύκολο στη μεταφορά σύστημα. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας επεξεργαστής Intel Core H-Series Processor 12ης γενιάς με TDP έως 40W.

Huawei Mate Xs 2

Παρά το γεγονός ότι η αγορά των κινητών δυσκολεύει την κινεζική εταιρεία μετά το ban και την απαγόρευση χρήσης του Android, η Huawei δεν φαίνεται να τα παρατάει και μάλιστα αποκάλυψε το νέο και πιο ελαφρύ αναδιπλούμενο μοντέλο της, το Huawei Mate Xs 2. Ή ξεχωριστή αναδίπλωση του τηλεφώνου προς τα έξω κερδίζει τις εντυπώσεις, αλλά και κλειστό, το τηλέφωνο δείχνει τρομερά συμπαγές και σύγχρονο. Πέραν των μοναδικών χαρακτηριστικών του στα της επεξεργασίας, έχει κάμερα True-Chroma 50MP με Huawei XD Optics, καθώς και μια μπαταρία 4600mAh με υποστήριξη ταχείας φόρτισης 66W Huawei SuperCharge.

Huawei nova Y70 & Huawei nova Y90

Δύο νέα μοντέλα στη σειρά Nova παρουσιάστηκαν επίσης στο event. Το Huawei nova Y70 ξεχωρίζει για την μπαταρία των 6000mAh που μπορεί και να λειτουργήσει με μόλις δύο φορτίσεις την εβδομάδα, ενώ άλλο μοντέλο μπορεί να γεμίσει στο 53% με μόλις 30 λεπτά το ρεύμα, με τη βοήθεια του Huawei SuperCharge 40W. Το nova Y70 έχει οθόνη 6.75 ιντσών FullView, ενώ το nova Y90 6.7 ιντσών FullView Edgeless.

Huawei Freebuds Pro 2

Ένα πιο… επαγγελματικό σετ ασύρματων ακουστικών παρουσίασε η εταιρεία, τα Huawei Freebuds Pro 2. Προσφέρουν πολύ υψηλό επίπεδο ηχητικής εμπειρίας και είναι εξοπλισμένα με το πρώτο σύστημα Triple Mic ANC TWS που μειώνει έως και 15% περισσότερο τον εξωτερικό θόρυβο. Χρησιμοποιεί μάλιστα και τρεις αλγόριθμους δυναμικής βελτιστοποίησης ακρόασης ήχου που ανιχνεύουν αλλαγές σε ένταση και διαφορές στη δομή του ακουστικού πόρου για να προσαρμόζουν την εμπειρία του χρήστη σε πραγματικό χρόνο.

Huawei MatePad Paper

Το πρώτο MatePad Paper με οθόνη E-Ink και λειτουργίες tablet έκανε κι αυτό την εμφάνισή του. Χαρακτηρίζεται από την λεπτή κατασκευή και το μικρό βάρος (360 γραμμάρια), αλλά και την οθόνη FullView 10.3 ιντσών που προσφέρεται για άνετη ανάγνωση και σημειώσεις. Προσφέρει μια μοναδική αίσθηση γραφής και πλοήγησης και θα κάνει τους χρήστες να νομίζουν ότι γράφουν σε χαρτί. 

Πολλά από τα παραπάνω προϊόντα θα κυκλοφορήσουν και στην ελληνική αγορά με πρώτο το  HUAWEI Matebook D16 που κάνει πρεμιέρα του στις 23 Ιουνίου διαθέσιμο με προ-παραγγελία. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA