ΤΕΝΝΙΣ
18/08/2021 08:47

Μόσιαλος για Τσιτσιπά: Απογοήτευσε η δήλωσή του - Πέρα από το δέντρο όμως να δούμε και το δάσος

Η δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά πως δεν σκοπεύει να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού μέχρι να γίνει υποχρεωτικό, απογοήτευσε και ενόχλησε σύμφωνα με τον Ηλία Μόσιαλο

Μόσιαλος για Τσιτσιπά: Απογοήτευσε η δήλωσή του - Πέρα από το δέντρο όμως να δούμε και το δάσος
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Η δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά για τον μη εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού μέχρι να γίνει υποχρεωτικός, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στη χώρα μας. Μεταξύ αυτών που σχολίασαν την (τουλάχιστον άστοχη) δήλωση του Ελληνα πρωταθλητή, είναι και ο καθηγητής του LSE, Ηλίας Μόσιαλος.

Με σχετική του ανάρτηση στα social media, ο κ. Μόσιαλος σημειώνει -μεταξύ άλλων- πως τέτοιου είδους δηλώσεις πρέπει να μας προβληματίσουν γενικότερα, ενώ αναφέρθηκε και στα χαμηλά ποσοστά εμβολιαστικής κάλυψης της ηλικιακής ομάδας 18-24 ετών.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο κ. Μόσιαλος αναφέρει:

«Μόνο το 39% των συμπατριωτών μας ηλικίας 18-24 ετών έχουν κάνει το εμβόλιο (με κίνητρα και χωρίς κίνητρα). Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα και υπερβαίνει τις δηλώσεις του πρώην; ειδώλου (το ερωτηματικό το βάζω γιατί πολλές φορές η πορεία από την απαξίωση στην αποθέωση είναι μισό τσιγάρο δρόμος, ειδικά στη χώρα μας).

Η δήλωση που τόσο απογοήτευσε, γιατί έγινε από επώνυμο που μπορεί να επηρεάσει την κοινή γνώμη, ας μας προβληματίσει γενικότερα. Οι ελάχιστες παρενέργειες των εμβολίων είναι ειδήσεις καθημερινά και όχι το πόσοι έχουν σωθεί λόγω της προστασίας των εμβολίων.

Ο άδικος θάνατος ενός εμβολιασμένου συμπατριώτη μας γίνεται κυρίαρχη είδηση ενώ ‘ξεχνάμε’ ότι είχαμε 13,204 άδικους θανάτους ανεμβολίαστων συμπατριωτών μας μέχρι στιγμής. Στο διαδίκτυο αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές προβάλλονται απόψεις για τα εμβόλια από ‘πανεπιστημιακούς’ και ‘ειδικούς’ μπροστά στις οποίες η ανώριμη τοποθέτηση του επωνύμου τενίστα είναι ήσσονος σημασίας.

Ενόχλησε ο κ. Τσιτσιπάς αλλά μήπως πέρα από το δέντρο να δούμε και το δάσος;».

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΗΛΙΑΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ