Μενού
  • Α-
  • Α+

Επειτα από ένα συγκλονιστικό  παιχνίδι ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 3-2 σετ του Τέιλορ Φριτζ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Austalian Open. Ο Ελληνας πρωταθλητές έκανε κατάθεση ψυχής, καθώς βρέθηκε να χάνει με 1-0 και 2-1 από τον Αμερικανό αντίπαλό του, ωστόσο, διατήρησε την ψυχραιμία του και κατάφερε να φτάσει στη νίκη με επική ανατροπή. Ο Ελληνας τενίστας (Νο. 4 της παγκόσμιας κατάταξης) στον επόμενο γύρο του Australian Open θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Γιανίκ Σίνερ.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Σάκκαρη: Αποκλείστηκε από το Australian Open

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε: «Ηταν επικό ματς, μπορώ να πω. Έδωσα τα πάντα στο κορτ, είμαι περήφανος για τον εαυτό μου. Έμεινα συνεπής σε σημαντικές στιγμές του παιχνιδιού. Το γήπεδο είχε πάρει φωτιά. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Το κοινό ήταν στο πλευρό μου. Ένιωσα ότι ήταν στο πλευρό μου και με στήριξαν στις δύσκολες στιγμές. Ήταν σημαντικό να έχω αυτή την υποστήριξη, νομίζω ότι τους αποζημίωσα».

Για το αν συγκαταλέγεται στα φαβορί του τουρνουά: «Δεν ξέρω τίποτα. Δεν ασχολούμαι με αυτό. Κοιτάω τη δουλειά μου, με συγχωρείτε γι' αυτό. Δεν μπορώ να βάλω σε σειρά τις σκέψεις μου λόγω της κούρασης».

Για τον επόμενο αντίπαλό του, Γιανίκ Σίνερ: «Είναι πολύ καλός αθλητής και σε φόρμα τελευταία. Παίζει σπουδαίο τένις. Κοιτάω την αποθεραπεία μου, να αξιοποιήσω το ρεπό μου, για να είμαι έτοιμος για το παιχνίδι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA