Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νικ Κύργιος έχει... παρελθόν στις πολυτάραχες σχέσεις του, καθώς έχει γίνει ουκ ολίγες φορές θέμα στα μίντια για τις συντρόφους, αλλά και τους χωρισμούς του. Αυτή τη φορά όμως, φαίνεται ότι ο Ελληνοαστραλός τενίστας είναι στα «μέλια» με την νέα του κοπέλα, την Κοστίν Χατζή και το δείχνουν και οι δύο. Ωστόσο, ο Κύργιος το πήγε ένα βήμα παραπέρα, αφού το... παραέδειξε ότι οι δυο τους πέρασαν φανταστικά στις Μπαχάμες και ο ίδιος ξεκίνησε τους αγώνες στις ΗΠΑ έχοντας πάντα... δίπλα του την Κοστίν. 

Διαβάστε ακόμη: Ιταλία: Ξύλο μεταξύ προπονητή και αθλητικού διευθυντή στην Τορίνο για τις μεταγραφές

Ετσι, για να της δείξει πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της έφτιαξε και μια μπλούζα με τη φωτογραφία της για να διαφημίσει τον έρωτα τους. Τη φωτογραφία ανέβασε στα social media και την έκανε και tag. 

Μπορεί να μην είναι μαζί για περισσότερο από ένα χρόνο, αλλά τον καιρό αυτό ο Νικ έχει γίνει άλλος άνθρωπος εντός και εκτός κορτ. Ειδικά αγωνιστικά έχει παρουσιάσει τεράστια άνοδο αφού κέρδισε τον τίτλο στο διπλό του Australian Open και έφτασε στον τελικό του Wimbledon, όπου και ηττήθηκε από τον μεγάλο Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA