Μενού
  • Α-
  • Α+

Εναν ακόμη τίτλο Masters θα διεκδικήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθώς νίκησε στον ημιτελικό του τουρνουά στο Σινσινάτι τον κορυφαίο τενίστα Ντανίλ Μεντβέντεφ με 2-1 σετ (7-6, 3-6, 6-3 σε 2 ώρες και 24 λεπτά) και απόψε το βράδυ (23:30) θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς. Ο Ρώσος, που υπερασπιζόταν τον τίτλο, αποτελεί τον «κακό δαίμονα» του Ελληνα τενίστα που όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη και να δείξει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση εν όψει και του US Open (29/8).

Ο Τσιτσιπάς πήρε δύσκολα το πρώτο σετ με 8-6, δεν ήταν καλός στο δεύτερο, το οποίο έχασε με 6-3, όμως στο τρίτο έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν. Είχε υπομονή στο παιχνίδι του αναγκάζοντας τον Μεντβέντεφ, που είχε πρόβλημα στο σερβίς, σε πολλά λάθη με αποτέλεσμα να βρει το break που ήθελε και έφτασε στη νίκη.

Στον τελικό θα βρει τον Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς (Νο152) ο οποίος ξεπέρασε και το εμπόδιο του Κάμερον Νόρι με 6-3, 6-4, κάνοντας μία τεράστια έκπληξη αφού είναι ο φιναλίστ με το χαμηλότερο ranking που έχει φτάσει ποτέ στον τελικό του τουρνουά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA