Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Κάτι δεν κάναμε καλά», η Μαρία Καρλάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκε το Survivor και συγκεκριμένα δύο παίκτες του ριάλιτι, ο Τριαντάφυλλος και ο Σάκης Κατσούλης.

Η Μαρία Καρλάκη διαφοροποιήθηκε στα σχόλια της για τον Τριαντάφυλλο, σε σχέση με όσα ανέφεραν ο Χρίστος Αντωνιάδης, ο Γιώργος Δασκουλίδης και ο Λευτέρης Πανταζής προ ολίγων ημερών και πήρε το μέρος του για όσα κάνει και του κάνουν στο Survivor.

«Μπορεί να σου δώσει και την ψυχή του, αρκεί να βρεις έναν άλλο τρόπο προσέγγισης.  Αν ο Κόρο και ο κάθε Κόρο ήξεραν να τον χειριστούν, θα είχαν άλλα αποτελέσματα. Έχει στρεσαριστεί και γι’ αυτό ξεσπάει με κλάματα και με πιο έντονες αντιδράσεις. Και να δωροδόκησε τους συμπαίκτες του, που είναι το κακό; Δεν κατάλαβα, γιατί τόση επίθεση; Όσο λένε για τα μαλλιά του Τριαντάφυλλου, τόσο κι εκείνος μπορεί να πει για τις λιποαναρροφήσεις του Ασημακόπουλου».

Το ζουμί, αν θέλετε, των δηλώσεων της, ήταν όμως αυτό που αποκάλυψε για τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος διαρκώς αποδεικνύεται ότι ξέρει όλο και περισσότερους από τον χώρο της σόουμπιζ και μόνο τυχαίος δεν είναι.

«Με τον Σάκη Κατσούλη είχαμε μια γνωριμία, υπήρχε ένα κάτι στον αέρα πριν γνωρίσει τη Μαριαλένα, αλλά έμεινε γνωριμία. Είχαμε βρεθεί σε ένα μαγαζί που είχα κάνει εγώ παρουσίαση τραγουδιού. Εγώ ήμουν κολλημένη στον πρώην μου. Μου αρέσει που είναι τόσο ερωτευμένοι».

https://www.youtube.com/watch?v=I8AZlli3t_U
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA