Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εικόνα που έχει βγάλει μέχρι τώρα στο Survivor ο Τριαντάφυλλος δεν είναι και η καλύτερη και όσο το κοινό δεν του το δείχνει με το να τον ψηφίσει προς αποχώρηση, τόσο θα θεωρεί ότι σωστά πράττει όσα πράττει και θα ευχαριστεί Ελλάδα, Κύπρο, Ανγκόλα και Ζιμπάμπουε. Γι΄αυτό και οι περισσότεροι παίχτες στο ριάλιτι έχουν να του προσάψουν αρκετά και υπάρχουν διαρκώς εντάσεις.

Εκτός από τους παίχτες, υπάρχουν και άνθρωποι του τραγουδιού που βγαίνουν δημόσια και σχολιάζουν τα όσα κάνει και αποκαλύπτουν ότι έκανε πάνω-κάτω τα ίδια και στις φορές που συνεργάστηκαν μαζί του. Είναι ενδεικτικό ότι τόσο ο Χρίστος Αντωνιάδης όσο και ο Λευτέρης Πανταζής τώρα, δεν είχαν να μοιραστούν καλές εντυπώσεις από τη συνεργασία με τον Τριαντάφυλλο και γι΄αυτό, όπως είπαν, δεν υπήρξε δεύτερη φορά που να συνυπήρξαν σε σκηνή μαζί του.

«Είχαμε τσακωθεί σε περιοδεία, εκεί τελείωσε για μένα»

Μιλώντας στη Φωλιά των ΚουΚου, ο Λευτέρης Πανταζής εξήγησε πως όσα δείχνει ο Τριαντάφυλλος στο Survivor δεν είναι αποτέλεσμα μοντάζ ή των δύσκολων συνθηκών, αλλά είναι αυτό που έζησε και ο ίδιος μαζί του πριν από 20 και βάλε χρόνια.

«Ο Τριαντάφυλλος διαχειρίζεται πολύ καλά το Survivor και νομίζω πάει τελικό. Αυτό που βλέπουμε είναι ο Τριαντάφυλλος. Όταν σε αγαπάει, σε αγαπάει, όταν τσαντίζεται είναι τσαντισμένος, όταν σε βρίζει, σε βρίζει κι όταν βλέπει κάμερα γίνεται γλυκός. Έχω τσακωθεί κι εγώ μαζί του. Στην Αυστραλία είχαμε πάει περιοδεία, ήταν στα πρώτα του βήματα. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά ήταν επιθετικός. Μόλις 20 ετών, είχε βγάλει το πρώτο του σουξέ. Εκεί τελείωσε η όλη κατάσταση μαζί του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA