Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του «Survivor», ο Αλέξης Παππάς επέστρεψε στην Ελλάδα το Σάββατο (24/4) μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες παραμονής στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στο αεροδρόμιο τον Αλέξη Παππά περίμεναν δύο άνθρωποι της παραγωγής, οι οποίοι κρατώντας τον από τα μπράτσα τον μετέφεραν ως το βανάκι της επιστροφής.

Όμως εκτός από τους ανθρώπους της παραγωγής, στο αεροδρόμιο είχε συγκεντρωθεί και πλήθος δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ, οι οποίοι προσπάθησαν να αποσπάσουν κάποια δήλωση από τον ηθοποιό.

«Πώς ήταν η πτήση σου Αλέξη;», ήταν η μοναδική ερώτηση στην οποία απάντησε, λέγοντας :«Μια χαρά παιδιά, ευχαριστώ πολύ».

Στις υπόλοιπες ερωτήσεις όπως αν έχει διαβάσει τα σχόλια του κόσμου ή πώς το φάνηκε που πανηγύρισαν κάποιοι συμπαίκτες του κατά την αποχώρησή του, προτίμησε να μην απαντήσει και είπε, «θα τα πούμε σύντομα, ευχαριστώ πάρα πολύ».

Ακόμα τον ρώτησαν για το επεισόδιο που φέρεται να είχε με τον Τζέιμς Καφεντζή λίγο πριν αποχωρήσει και το οποίο κόπηκε στο μοντάζ, «όλα καλά», είπε ο ηθοποιός.

Η τελευταία ερώτηση που ακούστηκε, αφορούσε τη σύντροφό του Alessia Demetz και  ήταν «Θα παντρευτείς με την Alessia;». Η συγκεκριμένη ερώτηση φάνηκε να ξαφνιάζει τον Αλέξη Παππά, αφού έστρεψε το κεφάλι του και έδειξε απορριμμένος σαν να ήταν κάτι που δεν περίμενε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA