Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή, «Pop up» του Alpha, μίλησε η σύντροφος του Αλέξη Παππά, η Αλέσια και αποκάλυψε τι είδους σχέση έχουν, αλλά και τι της είπε πριν μπει στο «Survivor».

«Έχουμε μια ξεχωριστή σχέση. Γνωριστήκαμε στο Μονακό και ήταν πραγματικά, έρωτας με την πρώτη ματιά. Αυτό έγινε τον Αύγουστο. Κατά κάποιο τρόπο συγχρονιστήκαμε και μετά αρχίσαμε να γνωριζόμαστε καλύτερα. Μένω στο Μόντε Κάρλο και μεταξύ Ντουμπάι, Παρίσι και Μιλάνο… δεν κατάφερα να τον συναντήσω, οπότε μιλούσαμε μόνο στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμα και τα απογεύματα με καλούσε στο τηλέφωνο και πέφταμε μαζί για ύπνο», είπε αρχικά η Αλέσια.

«Τον Δεκέμβριο μου ανακοίνωσε ότι θα πάει στο "Survivor" και είπα ότι "αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να εξελιχθείς και να βγεις από τη ζώνη ασφαλείας σου". Ο Αλέξης μου είπε ότι θέλει να μοιραστεί ό,τι κάνει μαζί μου. Πριν φύγει, λοιπόν, και κλείσει το τηλέφωνο, είπε  "Αλέσια θέλω να σου ζητήσω μόνο ένα πράγμα υποσχέσου ότι δεν θα δώσεις την καρδιά σου σε άλλον γιατί θέλω να την κερδίσω εγώ". Και έτσι αποφασίσαμε να περιμένουμε ο ένας τον άλλον», συμπλήρωσε.

«Στο τελευταίο βίντεο που μου έστειλε μου είπε ότι με αγαπάει και όταν το είδα με έκανε να βάλω τα κλάματα. Κάναμε πλάκα όταν συζητάγαμε για την κοινή μας ζωή, που θα μένουμε και είπαμε κάποιο διάστημα εδώ, κάποιο εκεί, αλλά πάντα θα είμαστε μαζί. Του υποσχέθηκα ότι θα του δώσω μια ευκαιρία. Δεν ξέρω πώς θ’ αντιδράσουμε όταν δούμε ο ένας τον άλλον», είπε ακόμα η Αλέσια.

Τέλος απάντησε στην ερώτηση αν έχει ζηλέψει τον Αλέξη Παππά μέσα στο παιχνίδι και αποκάλυψε ότι της είχε υποσχεθεί ότι αν είχε βγει από το παιχνίδι στις 25 Μαρτίου τότε θα την παντρευόταν.

«Υπήρχαν κάποιες στιγμές που ζήλεψα τον Αλέξη μέσα στο παιχνίδι και είπα ότι δεν θέλω να βλέπω άλλο. Με έκαναν να νιώσω άβολα. Μερικές φορές ζηλεύω αλλά δεν είναι ακριβώς ζήλεια. Είναι η σκέψη "μακάρι να μπορούσα να είμαι εκεί". Ποτέ δεν ήμασταν μαζί ως ζευγάρι. Μόνο από τα social media. Είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα αυτό, γιατί δεν μου έχει ξανασυμβεί και δεν έχω υποσχεθεί την καρδιά μου σε κάποιον. Αλλά με τον Αλέξη ήθελα να ρισκάρω και συμφώνησα. Όταν πηγαίναμε για ύπνο, μιλούσαμε τέσσερις ώρες συνεχόμενα. Κοιμόμασταν με το τηλέφωνο αγκαλιά. Επρόκειτο να παντρευτούμε την 25η Μαρτίου, οπότε αν τον δεις πες του ότι έχασε το γάμο μας. Είπε ότι αν την 25η Μαρτίου έχει βγει από το παιχνίδι, θα μου ζητήσει να παντρευτούμε χωρίς να ξέρει ο ένας τον άλλον. Είναι ένας παράτολμος άνδρας. Πες του ότι έχασε τον γάμο μας», κατέληξε η Αλέσια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA