Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον ΑΝΤ1 προετοιμάζονται για το Euro 2020, τη διοργάνωση που αναβλήθηκε πέρσι λόγω πανδημίας, και επειδή πρόκειται για ένα event περίπου ενός μήνα με καθημερινές προβολές παιχνιδιών, ιδίως το βράδυ, δεν υπάρχει χώρος για τα προγράμματα του σταθμού και ιδίως τις Άγριες Μέλισσες. Πρόκειται για μια σειρά που κρατάει όρθια την prime time 4 ημέρες την εβδομάδα και θα ολοκληρωθεί νωρίτερα λόγω του Euro.

Εδώ και αρκετά επεισόδια οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες είναι καταιγιστικές, βλέπουμε αποκαλύψεις για φόνους που έγινα ή θα γίνουν, βλέπουμε συγκρούσεις μεταξύ συμμάχων και τα κεντρικά πρόσωπα της σειράς βρίσκονται σε ένα σημείο που θα καθορίσει όλη την πορεία τους στην επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με τη στήλη του Διαδρομιστή στο Βήμα, στην 3η σεζόν στις Άγριες Μέλισσες θα κάνουμε ένα χρονικό άλμα στην περίοδο της δικτατορίας, επομένως θα έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον το πώς θα κλείσει αυτή η σεζόν για όλους τους χαρακτήρες. Το φινάλε της σειράς λοιπόν θα έρθει στις 3 Ιουνίου, ημέρα Πέμπτη, με την πρεμιέρα του Euro να είναι στις 11 Ιουνίου. 

Αυτό σημαίνει πως μετά το σημερινό επεισόδιο, απομένουν 12 επεισόδια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA