Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ένταση ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor, μετά την στρατηγική κίνηση του Γιώργου Ασημακόπουλου, να δώσει τον Σάκη Κατσούλη υποψήφιο για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα. Στο συμβούλιο του νησιού πήραμε μια μικρή γεύση από το ξέσπασμα της Μαριαλένας και του Τριαντάφυλλου, κάτι που  συνεχίστηκε και στην επιστροφή τους στην παραλία.

Διαβάστε ακόμη: Παύλος Γαλακτερός στο Καλό Μεσημεράκι: Η Μαριαλένα και ο Σάκης δεν είναι ζευγάρι - Ο Κόρομι άλλο είναι κι άλλο φαίνεται

«Είσαι ο καλύτερος παίκτης εδώ μέσα. Παίξανε στρατηγικά οι αμίγκος παρά πέντε. Σου λέει, πως θα διώξουμε αυτόν που είναι εννιά φορές εδώ; Θα χάσουμε ασυλία, θα τον ψηφίσουμε όλοι πάλι. Πώς θα κάνουμε τον καλύτερο παίκτη να βγει; Να τους βάλουμε υποψήφιους μαζί. Έλα, όμως, που η Ελλάδα και η Κύπρος θα τα δουν όλα και θα δουν πως εσύ είσαι στην κόκκινη ομάδα στατιστικά ο καλύτερος παίκτης. Του έκανες αγιασμό, του έκανες προπόνηση και σε δίνει. Δηλαδή πραγματικά έχω πάθει σοκ και πραγματικά ο κόσμος θα σε στηρίξει», είπε ο Τριαντάφυλλος.

«Εγώ από τον Ασημακόπουλο δεν το περίμενα ποτέ. Περίμενα να δω για ποιο λόγο. Ο Ασημακόπουλος όλη την ώρα λέει για τις επιχειρήσεις του και ότι δεν τον νοιάζει αν φύγει, και τώρα τι, σκέφτηκε στρατηγικά», ανέφερε η Μαριαλένα με τη σειρά της.

Από την άλλη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει φτάσει σε μια θέση να απολογηθεί για την απόφασή του, χωρίς όμως να νιώθει τύψεις που έπαιξε στρατηγικά. «Θα μου ποια, η Μαριαλένα, για στρατηγική; Που την προηγούμενη εβδομάδα ψήφιζε αγωνιστικά τον Τζέιμς; Έναν Τζέιμς που τους είχε φέρει άπειρες φορές φαγητό στην ομάδα.»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA