Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Παύλος Γαλακτερός εισέβαλε σήμερα στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, με παρουσιαστή τον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, την κόντρα του με τον Τζέιμς και τον Νίκο, για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, καθώς και για το ποιος παίκτης άλλο φαίνεται κι άλλο είναι.

Όσον αφορά τη σχέση που υπάρχει μεταξύ του Σάκη και της Μαριαλένας είπε χαρακτηριστικά: «Όλοι πιστεύετε ότι κάτι γίνεται αλλά δε γίνεται. Είναι φιλαράκια. Επειδή ήμουν εκεί μπορώ να πω με σιγουριά ότι δε γίνεται τίποτα». Για το πόσο κοντά ήρθε εκείνος με τους συμπαίκτες του, ο Παύλος Γαλακτερός είπε: «Ήμουν πιο κοντά με την Ελένη, τη Νικολέτα, τον Κόρο και τον Ηλία. Θέλω πολύ να κερδίσει ο Ηλίας, είναι φοβερό παιδί. Από κορίτσια θα ήθελα την Ελένη. Η Καρολίνα είναι πολύ καλό κορίτσι, στα αγωνίσματα είναι ανταγωνιστική πολύ».

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Τριαντάφυλλος: Η αποκάλυψη από τον δικηγόρο του για την οικειοθελή αποχώρηση

Για την κόντρα του με τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη, εξήγησε όσα τον ενόχλησαν, τα οποία τον έκαναν να τα πει και δημόσια, ενώ προσπαθούσε συνεχώς να μην μπλέκει στους καυγάδες που είχαν οι συμπαίκτες του και να κρατάει χαμηλό προφίλ. «Ένιωσα ότι πρέπει να πω κάποια πράγματα που δεν έλεγε κανείς. Όταν άκουσα να λέει ο Τζέιμς και ο Νίκος ότι απομακρυνθήκαμε το θεώρησα άδικο γιατί εκείνοι απομακρύνθηκαν. Δεν ήταν οι πιο κοινωνικοί, είχαν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν να είναι μόνοι τους και δεν είχαμε πρόβλημα; με αυτό απλά προσπαθούσαν να βγάλουν εμάς λάθος. Είναι πολύ λίγες οι ώρες που βλέπετε και δε φτάνουν για να δείτε αυτό που ζούμε».

Τέλος, στην ερώτηση του Νίκου Μουτσινά για το ποιος παίκτης άλλο είναι κι άλλο φαίνεται, με την καλή έννοια, ο Παύλος ανέφερε τον Κόρομι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Κόρο έχει πολύ χιούμορ, κάτι που δεν έχουν δείξει οι κάμερες, όταν μπήκα στο παιχνίδι η άποψή μου άλλαξε προς το καλύτερο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA