Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τον μεγάλο τελικό του MasterChef, με τον τρίτο ημιτελικό, που θα συνοδεύεται από αποχώρηση, να διεξάγεται, απόψε, στο κανάλι του STAR. Οι τέσσερις παίκτες θα βρεθούν ενώπιον της κριτικής επιτροπής, θα... βγάλουν τα μαχαίρια τους και θα μαγειρέψουν για μία θέση στον τελικό. Η τελευταία αποχώρηση στο ριάλιτι μαγειρικής, ήταν αυτή του Παύλου Χάππιλου, κι έτσι Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Μαρίνα Ντεμολλάι, Διονύσης Σαρακίνης και Αλέξανδρος Συνοδινός θα υποβληθούν σε δοκιμασίες δύο ημερών, προκειμένου να αναδειχθεί ο πρώτος φιναλίστ του τελικού.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef - Αποχώρηση: Συγκίνησε με τα λόγια του ο Παύλος Χάπιλλος

Η Μαργαρίτα αντιμετώπισε τον Αλέξανδρο Συνοδινό, με την πρώτη να παρουσιάζει ένα πιάτο εξαιρετικό παίρνοντας την πρόκριση, ενώ ο Διονύσης Σαρακίνης, που αντιμετώπισε την Μαρίνα Μαρίνα Νεμολλάι, επικράτησε κερδίζοντας τη λευκή ποδιά. Έτσι, η Μαργαρίτα θα διαγωνιστεί με τον Διονύση για τη θέση στον τελικό, ενώ ο Αλέξανδρος και η Μαρίνα θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με το trailer του αποψινού επεισοδίου, τα πράγματα ζορίζουν και οι παίκτες καλούνται να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό στην κουζίνα του MasterChef και να αποδείξουν ότι δεν έφτασαν τυχαία ως εδώ. Οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που θα κάνουν τη διαφορά, ενώ σύμφωνα με τα spoilers, ο Αλέξανδρος είναι εκείνος που θα αποχωρήσει από το σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής, μία ανάσα πριν τον τελικό. Έτσι, οι τρεις φιναλίστ θα είναι η Μαρίνα, η Μαργαρία και ο Διονύσης.

Πότε θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός

Ο τελικός του MasterChef θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου, με την ανακοίνωση του νικητή να γίνεται live στο τελευταίο μισάωρο της εκπομπής. Οι τρεις φιναλίστ θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ, καθώς και τον σπουδαίο τίτλο του MasterChef. Ο δρόμος για την κατάκτηση του επάθλου απαιτεί σωστές επιλογές, συγκέντρωση και ταλέντο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA