Μενού
  • Α-
  • Α+

Η όλη πορεία που είχε ο Παύλος Χάπιλλος στο MasterChef τον έκανε από τους 2-3 πιο αγαπητούς. Ίσως μόνο η Μαργαρίτα να ξεπερνάει τη δημοφιλία του. Ο λόγος που συνέβη αυτό αφορά στον ταπεινό χαρακτήρα που έδειξε και στον τρόπο που απαντούσε στις προκλητικές συμπεριφορές των υπόλοιπων παικτών, ιδίως του Διονύση. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο είναι λίγοι αυτοί που περίμεναν ότι θα φτάσει μέχρι την τελική πεντάδα. Ούτε ο ίδιος το φανταζόταν. Η αποχώρηση του από το MasterChef στον δεύτερο ημιτελικό ολοκλήρωσε την πορεία του στο ριάλιτι και ο Παύλος κατάφερε να συγκινήσει ξανά με τα λόγια του.

Στο παρελθόν, ο Παύλος Χάπιλλος έχει εκφράσει πολλές φορές πράγματα από το παρελθόν του και το πώς τον αντιμετώπιζαν οι άνθρωποι, πώς δεν του έδιναν ούτε μία ευκαιρία να δείξει ποιος είναι. Όλο αυτό τον οδήγησε στο να πιστεύει ότι δεν αξίζει να τον αγαπούν και να του φέρονται με συμπάθεια και φροντίδα. Το MasterChef για εκείνον δεν ήταν μόνο ένα παιχνίδι μαγειρικής όπου βελτίωσε τις ικανότητες του. Ήταν κι ένας τρόπος να αλλάξει ψυχολογία και οπτική για τον εαυτό του. Αυτό φάνηκε από τα όσα είπε στο  αντίο του.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef Spoiler: Η ημερομηνία του τελικού και οι τρεις παίκτες που θα διεκδικήσουν το έπαθλο

«Επειδή πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου δεν μου δώσανε ποτέ την αγάπη που περίμενα. Πολλές φορές πίστευα ότι δεν το άξιζα και ξέρεις αυτό σου μένει… Κι όταν κάποιος σου δίνει την αγάπη που εσύ δεν περιμένεις, κάπως χτυπάει αυτό, το "γιατί το κάνει τώρα αυτός ο άνθρωπος, αφού εγώ, δεν την αξίζω". Γελάω και κλαίω ταυτόχρονα. Προσπαθώ να το δουλέψω αυτό, γιατί θέλω να πιστεύω ότι την αξίζω την αγάπη. Πέρασα πολύ ωραία, όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν. Η διαφορετικότητα είναι χάρισμα. Και στους γονείς των "διαφορετικών" να πω να αγαπάτε τα παιδιά σας. Γιατί η ζωή είναι δύσκολη για τους "διαφορετικούς" ανθρώπους».

Κατά την παρουσία του στη Φωλιά των ΚουΚου το πρωί της Τρίτης (25/5), ο Παύλος Χάπιλλος εκθείασε τη Μαργαρίτα και τη Μαρίνα, λέγοντας για την πρώτη ότι θέλει να κερδίσει το παιχνίδι γιατί έχει ένα μαγειρικό χάρισμα, ενώ για την δεύτερη είπε ότι «δεν είναι τόσο κακή όσο φαίνεται, εγώ τη συμπαθώ, καταλαβαίνω ότι έχει έναν επιθετικό τρόπο ομιλίας, είχαμε έρθει αρκετά κοντά».

Πλέον, στο MasterChef έχουν μείνει Μαργαρίτα, Μαρίνα, Διονύσης και Αλέξανδρος, με τον τελευταίο να μένει εκτός τελικού σύμφωνα με τα spoiler και τους υπόλοιπους τρεις να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο στον τελικό που θα γίνει στις 9 Ιουνίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA