Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, Tik Talk, με παρουσιαστή τον Αντώνη Σρόιτερ, στον Alpha, και μίλησε τόσο για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου, που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας τους τελευταίους τέσσερις μήνες, καθώς και τη δημόσια στήριξή της προς τον Πέτρο Φιλιππίδη, που διώκεται ποινικά για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Διαβάστε ακόμη: Βάνα Μπάρμπα: Στηρίζω με όλη την ψυχή μου τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη, δέχονται ταξικό bullying

Βάνα Μπάρμπα: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος, αυτό πιστεύω»

Όσον αφορά την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και τα τρία κακουργήματα που κατηγορείται, η ηθοποιός εξέφρασε την άποψη πως είναι αθώος και πως «δεν συνάδει η ποιότητα του ταλέντου, το τόσο φως, με τόσο χυδαίες πράξεις, και δεν μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος να γίνει τόσο χυδαίος, το ένα είναι φως, το άλλο είναι σκοτάδι». Υποστήριξε, μάλιστα, πως σε επικοινωνία μαζί του, του είπε χαρακτηριστικά: «Δεν υπερασπίζομαι εσένα, αλλά τον κλάδο μας, τη δύναμή μας ενάντια στα social media, τα οποία μπορούν να μας δικάσουν σε μια μέρα».

Για την ατάκα «κάτω τα χέρια από τον Πέτρο Φιλιππίδη» που έγραψε η Βάνα Μπάρμπα σε ανάρτησή της, εξήγησε στην εκπομπή Tik Talk πως «δεν ήρθα εδώ να υπερασπιστώ τον Πέτρο τον Φιλιππίδη. Το κάνω με αγάπη στους συναδέλφους μου γιατί είναι άνθρωποι που θαυμάζω πολύ, είναι άνθρωποι που όλοι έχουμε ζήσει και πάρει τα ταλέντα τους, αλλά ο λόγος που είμαι εδώ είναι επειδή έχω τρομάξει με το πρωτόγνωρο κατεστημένο των social media, που μπορεί αύριο να είμαστε εμείς θύματά του. Πως δικάζουν καταστάσεις ξεπερνώντας τα δικαστήρια. Μπορούν να μπουν στην προσωπική μας ζωή και να καταστρέψουν τα πάντα. Ο λόγος που αντιτίθεμαι και είμαι απέναντι είναι να πω γιατί αυτό το τσουνάμι, που λέγεται social media, έχει μπει στη ζωή μας και έχει ισοπεδώσει τα πάντα. Ακόμα και εγώ που βγήκα και είπα κάτω τα χέρια από αυτούς τους ανθρώπους, έτσι το αισθάνθηκα, έτσι το ένιωσα» και πρόσθεσε: 

«Νομικά τώρα, μιλώντας με τον Πέτρο για κάποια πράγματα, θα μου επιτραπεί μέχρι το τέλος, θα αγωνιστώ και θα παλέψω για αυτό να μπορώ να υπάρχω και να λέω την άποψη μου. Είτε είναι σωστή είτε είναι λάθος. Η άποψη μου λέει το απλό από καρδιάς. Ότι πολλά πράγματα μου φαίνονται υπερβολικά. Πρώτον, πολλά από τα κορίτσια που ήταν πιο νεαρές ηθοποιοί έχουν παραγραφεί. Δεύτερον, το θέμα του βιασμού. Τρίτον, δεν μπορεί μετά από δεκαπέντε και είκοσι χρόνια να βγαίνεις και να το λες. Πιστεύω ότι βγήκε ένα απόστημα μέσα από την καραντίνα και όλο αυτό που ζήσαμε και ζούμε οι ηθοποιοί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA