Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του Love It, μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή της στην Κρήτη, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν μετακόμισε στην Αθήνα, καθώς και στα ενοχλητικά σχόλια που την συγκρίνουν με την Ελένη Μενεγάκη

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: Μου έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο

Η Ιωάννα Μαλέσκου πριν αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης στην εκπομπή Love It, εργαζόταν στην Κρήτη ως δασκάλα. Η απόφαση να κάνει στροφή στην καριέρα της και να ασχοληθεί με την τηλεπαρουσίαση, ήταν συνειδητή κι ώριμη, όχι όμως και εύκολη. Εξομολογήθηκε, μάλιστα, πως οι στυλιστικές της επιλογές ως δασκάλα δεν ήταν σωστές. «Βρέθηκα σε ένα χωριό που δεν γνώριζα, ήταν μια κουκκίδα στον χάρτη. Έμενα στο Ηράκλειο και δυσκολευόμουν να φτάσω, πέρασα ζόρικα αλλά άξιζε». 

Η απόφαση να ασχοληθεί με την τηλεόραση ήταν ώριμη, ωστόσο δήλωσε πως «θα ήταν ψέμα να πω ότι όλα ήταν από την αρχή στρωμένα με ροδοπέταλα, αλλά δεν το μοιράστηκα με κανέναν. Μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς αν έπραξες σωστά. Αλλά αυτό κρατάει όσο εσύ επιτρέπεις να σε ταλανίζει. Σε μένα κράτησε λίγους μήνες μέχρι να σταθεροποιηθεί η εκπομπή. Αλλά ναι έχω κλάψει».

Η Ιωάννα Μαλέσκου παραδέχτηκε, επίσης, πως «έχω σκληρύνει πολύ αυτούς τους μήνες και έχω αλλάξει. Δεν έχω αφήσει τις δυσκολίες να με καταπιούν. Στη ζωή μας ανεξάρτητα από την ηλικία στην οποία βρισκόμαστε είναι το πώς διαχειριζόμαστε τις δύσκολες στιγμές. Οι επιλογές μας μας χαρακτηρίζουν και μας προσδίδουν χαρακτήρα».

Δε δίστασε, μάλιστα, να απαντήσει και στα σχόλια που την συγκρίνουν με την Ελένη Μενεγάκη και να τα χαρακτηρίσει αυθαίρετα και άδικα. «Θα ήταν ψέμα να σου πω ότι όλα ήταν τέλεια ή καλοπροαίρετα. Το πρώτο διάστημα που ήρθα ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά πράγματα τα οποία ήταν αυθαίρετα και άδικα εκ των προτέρων δημιουργώντας μια εικόνα για μένα άνθρωποι που δεν με γνώριζαν. Γράφτηκαν πολλά από το πιο σημαντικό, από ποια είμαι, από ποια θυμίζω από τον τρόπο που επιθυμώ να αντικαταστήσω ή να διαδεχθώ ένα άλλο πρόσωπο. Αυτό από μόνο του ήταν ενοχλητικό. Αυτό σε κάνει να καθιερώνεσαι ως ένα πρόσωπο που δεν έχει προσωπικότητα και έρχεται για να πάρει τη θέση κάποιου άλλου. Αναφέρομαι στην Ελένη Μενεγάκη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA