Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα στο Διαφάνι, αφού στη σειρά Άγριες Μέλισσες, η ιστορία του δεύτερου κύκλου κλείνει οριστικά, αύριο, και οι ήρωες θα βρεθούν στην τρίτη σεζόν στην περίοδο της Χούντας. Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα, η αγωνία χτυπάει κόκκινο και οι τελευταίες στιγμές αναμένεται να συγκινήσουν και να καθηλώσουν με τις τεράστιες ανατροπές, όπως αποκάλυψε και ο σκηνοθέτης στης σειράς, Λευτέρης Χαρίτος

Διαβάστε ακόμη: Λευτέρης Χαρίτος για Άγριες Μέλισσες: Έχω κλάψει πολύ στο μοντάζ του φινάλε - Έχει τεράστιες ανατροπές και συγκινήσεις

Η οργή της Μυρσίνης σπέρνει τον φόβο στην οικογένεια Σταμίρη, όπου οι τρεις αδερφές μαζί με τον Λαμπρό, τον Κωνσταντή, τον Νικηφόρο και τον Μιλτιάδη, βρίσκονται ταμπουρωμένοι στο σπίτι, έτοιμοι και αρματωμένοι να δώσουν την μάχη τους. Ο πόλεμος που ξεσπάει ανάμεσα στους Σταμίρηδες και τους Σεβαστούς, θα φέρει αναπόφευκτα, παράπλευρες απώλειες.

Η εκπομπή Πρωινό πρόβαλε πλάνα από το φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες, με τα ειδικά εφέ για τις φλόγες και το υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα να εντυπωσιάζουν. Τα δύο τελευταία επεισόδια θα είναι σαν μικρές ταινίες, ενώ σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή η φωτιά στις αποθήκες του Δούκα, θα είναι από τον ίδιο, αλλά κανείς δεν το γνωρίζει. «Εχουν φέρει ειδικό ο οποίος δημιουργεί τα special εφέ για τις φωτιές και για τους πυροβολισμούς. Εχει έρθει ειδικός άνθρωπος, ο οποίος βοηθάει στις σκηνές με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι αληθοφανές το αποτέλεσμα». 

«Έγιναν ατελείωτες πρόβες για μία σκηνή βίας. Ατελείωτες ώρες για να το ζήσουν, να το καταλάβουν, να το δουν πώς θα βγει πιο αληθινό, μαζί με τον άνθρωπο που έχει έρθει. Συνήθως, από ό,τι έμαθα, σπάνια γίνεται αυτό για καθημερινές σειρές, γίνεται σε επίπεδο ταινίας. Για αυτό το λόγο αυτά τα δύο επεισόδια είναι "κοσμήματα"» είπε η παρουσιάστρια.

Το τέλος του Μιλτιάδη που θα προκαλέσει ρίγη συγκίνησης

Ήδη από τα spoilers, γνωρίζουμε πως ο Μιλτιάδης θα είναι μία από τις απώλειες που θα απλώσει βαρύ πένθος στο Διαφάνι. Αυτό όμως που δεν είχε γίνει γνωστό, είναι πως ο Μιλτιάδης θα βρει τραγικό θάνατο στο σημείο, στο δέντρο για την ακρίβεια, που είχε δολοφονηθεί ο Γιάννος από τον Δούκα Σεβαστό, τον Μελέτη και τον Κωνσταντή. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Ευτυχείτε, ο Μιλτιάδης σώζει τις αδερφές Σταμίρη και δέχεται μία μαχαιριά. Πληγωμένος πηγαίνει στο σπίτι του αδερφού του του Δούκα, όπου γίνεται το τελευταίο ξεκαθάρισμα. Αποκαμωμένος καταλήγει στο δέντρο όπου έχασε τον γιο του, Γιάννο, ο οποίος βρισκόταν πάντα στο πλάι του, μετά τον χαμό του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA