Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα ακόμη καθηλωτικό επεισόδιο παρακολούθησαν, χθες, οι τηλεθεατές στη σειρά Άγριες Μέλισσες, η οποία αύριο ρίχνει αυλαία για τον δεύτερο κύκλο, επιστρέφοντας ξανά τον Σεπτέμβριο με νέα επεισόδια. Ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης μυθοπλασίας του ΑΝΤ1, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό για το μεγάλο φινάλε, καθώς και για την τρίτη σεζόν, όπου χρονικά οι ήρωες θα βρίσκονται στην περίοδο της Χούντας. Αναφέρθηκε, επίσης, και στην είσοδο του Αιμίλιου Χειλάκη, που όπως αποκάλυψε θα είναι χειρότερος από τον Δούκα Σεβαστό και τον Μάνο Βόσκαρη.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Επόμενα Επεισόδια: Η Δόμνα μαθαίνει την αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα της

«Τις τελευταίες δυο εβδομάδες δεν έχω κοιμηθεί. Έχω αναλάβει σχεδόν όλα τα γυρίσματα. Τα δύο τελευταία επεισόδια είναι δύο ταινίες. Δεν έχουμε κάνει τέτοιο γύρισμα ποτέ στις Άγριες Μέλισσες και τολμώ να πω ότι σπάνια τα έχω δει γενικά και στην ελληνική τηλεόραση. Από άποψη δυσκολίας εννοώ. Τώρα, το πώς έχουν βγει, θα το κρίνει ο κόσμος. Δύσκολα γυρίσματα, τεράστιες ανατροπές, πάρα πολύ συγκίνηση, έχω κλάψει στο μοντάζ πάρα πολύ που τα έβλεπα», δήλωσε ο Λευτέρης Χαρίτος και πρόσθεσε: «Είναι τέσσερα επεισόδια φωτιά. Τα τελευταία επεισόδια έχουν πρωτότυπη μουσική, ειδικά εφέ, πυροβολισμούς, αίματα, φωτιές… δύσκολα πολύ. Στο τέλος πεθαίνει, όποιος είναι να πεθάνει. Από τα spoiler πάντα κάτι ισχύει, κάτι δεν ισχύει. Το φινάλε είναι συναρπαστικό. Ήταν μια μεγάλη σκηνοθετική πρόκληση. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα που δεν είχαμε δοκιμάσει σε ολόκληρη τη σειρά. Και είναι μια πρόκληση για όλα τα τμήματα».

Όσον αφορά την τρίτη σεζόν και την είσοδο του Αιμίλιου Χειλάκη, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε πως «ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε έναν ακόμα πιο κακό χαρακτήρα. Είναι χειρότερος από τον Δούκα και από τον Μάνο Βόσκαρη, γιατί αυτός δεν φαίνεται καθόλου. Είναι ευγενική παρουσία, έχει παιδεία, όμορφος, γοητευτικός, αλλά από πίσω κρύβει πάρα πολλά».

Σύμφωνα, πάντως, με τα spoilers που αφορούν την τρίτη σεζόν, κάποιοι εκ των πρωταγωνιστών θα μετακομίσουν στην Λάρισα, αφού το κλίμα στο Διαφάνι δεν τους «σηκώνει» πια και έτσι η πλοκή της ιστορίας θα «μετακομίσει» στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας. Η τρίτη σεζόν θα επικεντρωθεί στην περίοδο της Χούντας και της δικτατορίας, με τον Δούκα Σεβαστό να τάσσεται υπέρ του καθεστώτος των συνταγματαρχών. Επιπλέον, ένα πρωταγωνιστικό ζευγάρι της σειράς θα αντιδράσει έντονα, έχοντας αριστερά φρονήματα, γι’αυτό και θα πάρει το δρόμο της εξορίας, στη Λέρο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA