Μενού
  • Α-
  • Α+

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τους παίκτες του Survivor, αφού το παιχνίδι έχει γίνει πλέον ατομικό και τα ματσαρίσματα θα κρίνουν το αποτέλεσμα των αγώνων. Σάκης και Μαριαλένα βρίσκονται σε μειονεκτική θέση απέναντι στο στρατόπεδο των Amigos, που το συνθέτουν ο Ηλίας, ο Κόρο, η Ελένη, ο Ασημακόπουλος και η Καρολίνα, ωστόσο ούτε χθες αλλά ούτε και σήμερα, κινδυνεύουν από την υποψηφιότητα αποχώρησης.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Η μητέρα του Τριαντάφυλλου σχολίασε το θεατρικό των Amigos - Το πρώτο μήνυμα του τραγουδιστή

Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε την πρώτη ατομική ασυλία και υπέδειξε την Καρολίνα Καλύβα ως πρώτη υποψήφια για αυτή την εβδομάδα. Οι λόγοι του ήταν αγωνιστικοί, όπως είπε, ενώ και η αλλαγή της συμπεριφοράς τις τελευταίες 15 μέρες στάθηκε, εξίσου, αιτία για την απόφασή του.

Ο παίκτης που κερδίζει τη δεύτερη ατομική ασυλία

Σύμφωνα με τα spoilers, ο Σάκης Κατσούλης θα αναδειχθεί και σήμερα νικητής και ο δεύτερος υποψήφιος θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με τον οποίο βρίσκεται σε διαρκή κόντρα, ειδικά μετά το χθεσινό θεατρικό που ως άλλος πρύτανης, έδωσε άριστα στην αποφοίτηση Τριαντάφυλλου από την ανώτατη καραγκιοζική σχολή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA